Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Billabong

Vergelijk 31 producten
Sorteer op:
Blog

Billabong

Billabong zwembroek 

 
De geschiedenis van het populaire Billabong gaat terug naar 1973. Fervent surfer Gordon Merchant had het niet zo op werken. Hij hield liever tijd over om te surfen. Om toch wat inkomsten te verzamelen, naaide Gordon aan zijn keukentafel een aantal boardshorts in elkaar, die hij vervolgens op het strand verkocht. Dat ging hem aardig af. Op dat moment was de Billabong zwembroek geboren. Inmiddels gaan er jaarlijks een miljoen exemplaren over de toonbank. In Australië is het merk de absolute nummer één. En ook Nederland komt Billabongsferen. 
 

Onderscheidende modellen zwembroeken

Billabong is er niet alleen voor surfers. Eigenlijk kan iedereen die van kleurrijke prints en spannende, verrassende motieven houdt, eens gaan kijken in de Billabong collectie. De modellen onderscheiden zich overigens niet alleen door hun geweldige designs. Met de handige broekband, met ingewerkte band voor het vastmaken, blijft de broek altijd prettig zitten. De stiksels en applicaties geven de boardshorts net even wat extra’s en ze zijn kwalitatief altijd van uitermate hoog niveau.
 

Ook voor vrouwen

Met een boardshort van Billabong maak je op ieder strand ter wereld indruk. Of je nu in Nederland blijft of naar het buitenland vertrekt, met dit merk zit je altijd goed. En het goede nieuws is dat Billabong er niet alleen voor mannen is. Ook voor vrouwen is er een scala aan producten. En ook die kenmerken zich door hun veelzijdige kleuren en patronen. Zo kunnen zwemliefhebbers bij Billabong terecht voor sportieve badkleding, maar kun je voor een dagje strand ook kiezen voor een vrolijke short. Een Billabong bikini is een absolute eyecatcher. 
 
Billabong gaat deze zomer hoge ogen gooien met de nieuwe Bob Marley collectie. Deze was al een groot succes onder mannen en ook voor vrouwen is nu kleding uit deze lijn verkrijgbaar. Dus shop snel jouw favoriete Billabong bikini of Billabong zwembroek! Jouw dag aan het strand kan nu al niet meer stuk, dankzij Billabong.