Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Get the look: boost yourself with Adidas

Sporten is gezond, dat weten we allemaal, maar als je vrij wilt bewegen zoek je ook lekker zittende sportkleren. Er is 1 merk die daar alles van af weet en al jaren ervaring heeft in kleding en mode die een mooie look heeft maar ook lekker draagt. We hebben het natuurlijk over Adidas. Wie kent het niet. Ook in de zwemmerswereld is het bekend als het hip, trendy en kwalitatief goed. Met een bikini van Adidas kan je jaren vooruit en wordt al snel je favo strandoutfit.

 

 

De zwarte 2-delige bustierbikini met de bekende witte strepen aan de zijkant zijn een echte aanrader. Hij staat sportief en is van super kwaliteit. Deze bikini valt relatief wat smal en klein uit waarbij je dus even rekening moet houden. Ideaal dus als je zelf smal bent en een topje zoekt die netjes blijft zitten en een broekje wilt die mooi aansluit bij de pijpjes. Voor je boyfriend koop je als verrassing een bijpassende zwart met witte zwembroek met lange pijpen. Met deze zwemboxer ziet iedereen dat deze mooie man bij jou hoort en bij niemand anders! Voor heren, dames, jongens en meisjes heeft Adidas de slippers CF Adilette. Deze klassieker heeft een comfortabele cloudfoam-zool en zorgt voor een superieure demping. Heerlijk voor bij het water en past altijd bij je Adidas-outfit!

Zwemshorts voor hem en haar

Houd je meer van kleur dan heb je aan de rode zwemshort met fijne elastische band een hele mooie. Er zit een handige zak op voor al je spulletjes en door het koordje heb je nooit last van een afzakkende zwembroek. De 100% polyester stof zit heerlijk licht en droogt snel. Ideaal als je veel in en door het water ravot. Je liefje draagt dan natuurlijk een neonrode Adidas Performance zwemshort met de 3 klassieke 3-strepen-look. Ook deze heeft een elastische band en koord en opzij zitten ook nog eens handige steekzakken voor geld en mobiel of andere belangrijke dingen die je niet op je handdoek wilt laten liggen als jullie samen langs de vloedlijn gaan wandelen.

Adidas accessoires die er mooi bij passen

Een must-have bij deze look is natuurlijk een cap voor de felle zon. De Adidas Trefoil Classic pet is hier een mooi basic voorbeeld van. Je kunt hem allebei dragen, want aan de achterkant kan je hem makkelijk verstellen en het unisex design maakt hem lekker veelzijdig. Vergeet ook niet je slippers mee te nemen naar het zwembad of strand. Adidas heeft instapslippers die nat mogen worden en sneldrogend zijn en daardoor ook ideaal zijn voor onder de douche. Net als de zwarte variant passen deze witte badslippers bij al je Adidas shirts, bikini's en overige zwem- en badkleding en dat maakt ze onmisbaar in je garderobe!

Site vol zwemkleding om lekker te shoppen

Geinspireerd geraakt? Wij hebben nog duizelingwekkend veel andere zwemkleding van Adidas in de aanbieding voor stoere jongens, hippe meiden, sporty vrouwen en trendy mannen. Dus kijk snel via de filters bovenaan deze pagina of scroll even met je muis naar onderen. Vergeet niet regelmatig te kijken bij onze acties en kortingscodes voor mooie kortingen. Have fun!

 

zaterdag 11 november 2017
Roos
get the look, inspiratie, zwemkleding, Adidas, sportief