Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Nederland shopt massaal online

 

Het is alweer een maand geleden dat de eerste corona patiënt in Nederland werd ontdekt. Sindsdien heeft het corona virus zich in rap tempo verspreid en nemen de maatregelen alleen maar toe. Wat begon met het stoppen van handen schudden op 9 maart is slechts drie dagen later uitgegroeid tot landelijke maatregelen; alleen mensen met vitale beroepen mogen buitenhuis werken en premier Rutte roept op om alleen voor hele belangrijke zaken naar buiten te gaan. Dit heeft natuurlijk verstrekkende gevolgen voor de economie, maar niet voor webshops! Nederland schijnt namelijk massaal online te shoppen.

 

Shop till you drop

Tot en met 6 april kunnen we even niet winkelen. De verwachting is zelfs dat de maatregelen tot na 6 april worden verlengd. Waar moet je dan heen als je even lekker wil shoppen? Het wereldwijde web natuurlijk! Er is niks meer ontspannend dan rustig online window shoppen. Het is dan ook geen wonder dat heel Nederland massaal online aan het shoppen is. Wat iedereen koopt? Sportartikelen, boodschappen en (zwem)kleding!

 

Zwemkleding scoren

Hoewel reizen op dit moment wordt afgeraden en het einde van de quarantaine periode nog niet in zicht is, shoppen veel mensen toch al hun zwemkleding bij elkaar. Dit is natuurlijk het moment om je te verdiepen in welke bikini of badpak jij deze zomer gaat stralen. Benieuwd naar welke items het meest populair zijn op zwemkleding.nl? We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

 

Populaire bikini’s

Hieronder zie de zes meest populaire bikini’s op zwemkleding.nl. Op nummer 1 staat de veelzijdige neon roze bandeau bikini van PHAX, op nummer 2 staat de tweedelige beugelbikini van Venice Beach met dierenprint en op nummer 3 staat de unieke tweedelige, bustierbikini van Bench (verkrijgbaar in wit en roze). Veelzijdige neon roze bandeau bikini van PHAXVenice Beach 2-delige beugelbikini met animal-printBENCH bustierbikini 2-delig bikinisetje in wit of rozeVENICE BEACH push-up top in mint/wit of zwart/wit

 

 

Populaire badpakken

Ook deze badpakken vliegen de online toonbank over. Zit jouw favoriet hier ook tussen? Ze staan hieronder op een rijtje. Op nummer 1 staat het sportieve badpak van LASCANA met een prachtig kleurverloop, op nummer 2 staat het zwarte, modellerende badpak van Venice Beach en op nummer 3 staat het corrigerende badpak in zwart/blauw van Bonprix. Het grote voordeel aan badpak nummer 3 is dat dit prachtige badpak ook in grote maten beschikbaar is. Door haar corrigerende werking past dit badpak bij ieder lichaamstype. Geen wonder dat veel mensen kiezen voor dit badpak!

Sportief LASCANA badpak met prachtig rugpand | blauw of roodModellerend badpak van Venice Beach in zwartCorrigerend badpak in zwart/blauw, ook voor grote matenFlatterend Opera badpak voor grote en kleine maten met sportieve strepen

 

 

Populaire zwembroeken

Ook de heren shoppen flink wat af op het internet. Van de mannenartikelen op zwemkleding.nl zijn verreweg de zwembroeken het meest populair. Benieuwd welke zwembroeken je veel terug gaat zien deze zomer? We hebben ze wederom hieronder voor je op een rijtje gezet. Op nummer 1 staat de zwemboxer van Kangaroos met een leuk printdessin, op nummer 2 staat de sneldrogende zwemshort “de scope” van Speedo in de kleur blauw en op nummer 3 staat de speedo zwemboxer voor sporters in de kleur zwart.

Zwemboxer van Kangaroos met trendy printdessinSneldrogende Speedo zwemshort ''De Scope'' | blauwSpeedo zwemboxer voor sporters | Fijne pasvormBENCH zwemshort in blauw streepdessin bij OTTO

 

 

Scoor je zwemkleding voor de zomer

Ook nieuwe zwemkleding scoren in quarantaine? Kijk dan gerust rond op onze website. Nog geen idee welke bikini bij jou past? Lees dan onze blog over allerlei soorten bikini’s! Toch liever een badpak of zwembroek? Die bekijk je hier en hier.

woensdag 1 april 2020
Lizz