Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Allerlei soorten bikini`s op een rij

De lastigste klus met betrekking tot de zomer is misschien wel het uitzoeken van je zwemkleding. Zo veel verschillende soorten bikini`s en badpakken! Welke zwemkleding past het beste bij jou? Hieronder zetten we de populairste mogelijkheden op een rij.

Een badpak


Deze vorm van zwemkleding bestaat al heel lang. Een badpak bedekt in principe je hele bovenlichaam. het topje en het broekje zijn met elkaar verbonden met stof. Badpakken zijn er in verschillende kleuren, maten en figuren. Zo is een corrigerend badpak een uitkomst voor veel vrouwen. Het buikje, waar sommige vrouwen onzeker over zijn, zit veilig verscholen achter badpak. Het grote voordeel van een figuur corrigerend badpak is dat de nadruk wordt gelegd op de vrouwelijke vormen, waardoor je optisch slanker lijkt.

 Sportief LASCANA badpak met prachtig rugpand | blauw of roodModellerend badpak van Venice Beach in zwartCorrigerend badpak in zwart/blauw, ook voor grote matenBodyforming badpak van LASCANA | zwart met witte stippen

 

De monokini en tankini


Ondertussen zijn er vele varianten van badkleding die iets weg hebben van een badpak. Zo bestaat er tegenwoordig ook een monokini. Dit kledingstuk is een combinatie tussen een badpak en een bikini. De binikitop en bikinislip zijn met elkaar verbonden door een dun stukje stof. In tegenstelling tot een badpak wordt niet het hele gedeelte tussen broekje en topje bedekt. Hierdoor heeft de monokini een “sexy” imago.

 

 

 

Naast de monokini bestaat er ook nog de tankini. De tankini lijkt erg op een badpak, maar het broekje en de top zijn niet met elkaar verbonden. Een tankini is als het ware een badpak dat bestaat uit twee losse delen. De tankini is ook bijzonder populair als positie zwemkleding.

Rainbow tankinitop voor alle maten bij Bonprix

 

De bikini


De bikini, misschien wel de populairste variant onder de strandkleding. Er zijn zo veel verschillende soorten bikini`s. Voor elk figuur is wel een passend model te vinden! Lees hier meer over de populairste bikini van dit moment: de high waisted bikini.

Veelzijdige neon roze bandeau bikini van PHAXPush-up beugelbikinitop Esprit Beach met strepenprintRode PHAX halterbikini bij CHILLA met gouden details

 
 

De beugelbikini


Allereerst is er de beugelbikini, wellicht wel de populairste bikini onder vrouwen. Voor vrouwen met een grotere cupmaat biedt een beugelbikini goede ondersteuning voor de borsten. Voor vrouwen met een kleinere cupmaat biedt de beugelbikini ook een mooie uitkomst, namelijk een push up functie. Hierdoor kunnen borsten optisch groter lijken.

Beugelbikini met gekleurde print en omslagbandZwarte beugelbikini met kleurrijke vlakken!2-delige BPC beugelbikini in zwart/wit allover-printTweekleurige bandeaubikini met beugels

 

De triangel


De triangelbikini is een bikini waarvan het topje bestaat uit driehoekige vormen die zijn verbonden met touwtjes. Deze bikini is een perfecte bikini voor vrouwen met een kleine boezem. Een leuke variant van de triangelbikini`s zijn die met een speelse fringe.

Uni-kleurige triangel bikinitop van BUFFALO

 

Halterbikini


Een halterbikini is een bikini met stevige banden, die worden vastgeknoopt in de nek. Hierdoor komt je boezem goed uit en wordt de boezem goed ondersteund. Ook komen je schouders en je rug mooi uit met de halterbikini. Doordat de bandjes zijn vastknoopt in je nek blijven je schouders en rug goed zichtbaar. Een bijkomend voordeel van deze bikini is dat je rug mooi egaal bruin kleurt tijdens het zonnebaden!

 

 

Bandeaubikini


Een bandeaubikini heeft in principe geen bandjes. Het bedekt dus echt alleen je borsten. Ben je toch bang dat je bikini afzakt? Dan kunnen er wel bandjes aan bevestigd worden. Deze bandjes lopen niet over de schouders, maar worden (net als bij de haltertop) vast gemaakt in de nek. In principe blijven je schouders dus bloot bij deze mooie top.

Veelzijdige neon roze bandeau bikini van PHAXHippe beugelbikini in bandeaumodel van VENICE BEACH

 
donderdag 19 maart 2020
Lizz