Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

4 trends waar je niet omheen kan in 2019

Bikini's, badpakken en tankini's bestaan over het algemeen niet uit al te veel stof, maar neem maar van ons aan dat je ook in je bikini een fashion statement kunt maken. Elk jaar worden ze er beter in, fashiondesigners die hippe en stijlvolle ontwerpen bedenken met de allerbeste pasvorm en kwaliteit. Waar vroeger de badkleding nog wel eens saai te noemen was, kan je nu alleen nog maar ''oooh's'' en ''aaah's'' roepen zodra je een website met zwemkleding opent. Het liefst zou je daar toch de hele dag in lopen?

 

4 trends waar je niet omheen kan in 2019

De smaak van 2019

Gelukkig hoef je niet te wachten op mooie dagen, maar kan je meteen na aankoop naar een zwembad spurten om met je nieuwe aankoop te pronken. Ben je modebewust en benieuwd naar waar jij de komende zomer de blits mee maakt? Bekijk dan eerst voor  je een nieuwe bikini of badpak gaat shoppen de volgende 4 fashiontrends, dan weet je 100% zeker dat vrijwel iedereen (inclusief jijzelf) helemaal opvrolijkt van jouw verschijning. In een eerder artikel lieten we al zien wat de kleuren van 2019 worden, maar nu laten we zien welke designs en patronen we gespot hebben op de catwalks. Trendy fashion is niet gewoon zomaar een tijdelijke hype. Smaak evolueert en in de stijl van de laatste mode heb je kleding om je lijf waar op dit moment vrijwel iedereen zich tot aangetrokken voelt, wat jou meteen een instant upgrade geeft. Dat vindt iedereen toch leuk, jezelf nog meer laten shinen? Kom, we gaan laten zien hoe je dat voor elkaar krijgt.

 

Flowers all over the bikini

Misschien denk je; Uh? Bloemenprints zag ik ook al in 2018 en daarvoor en daarvoor..hoezo is dit nu ineens een trend? Klopt, maar bloemen zijn er nu explosief veel. Met recht flower POWER dus. Back to the '70s, net als die prachtige dromerige foto's op Instagram die ook naar die tijd refereren. We verlangen gewoon met z'n allen naar dat vrolijke, vrije gevoel wat die beelden van toen ons geven. Call it fantasy, maar als je met een retro bloemetjesbikini op het strand verschijnt, dan ben je hoe dan ook de belichaming van alles wat een mens vrolijk maakt. Combineer je bloemenjurk of bloemenbadpak met denim en trek een stel sportieve slippers of sneakers aan voor extra epicness.

 

 

   

         

     

 
 
 

Superveel strepen

Horizontale strepen, Bretonse strepen, verticale strepen, schuine, gekruisd of getekende kronkelige stripes...je komt het allemaal tegen op de strandmode 2019. Weet je wat leuk is? Streep op streep! Dus match die leuke streepjes bikinibroek met die aparte bikinitop met strepen en je hebt ineens de trend te pakken die we hier bedoelen! Let wel een beetje op de kleuren, dat ze qua toon bij elkaar passen, want je wilt je medemens natuurlijk geen hoofdpijn bezorgen toch? Een streepjes-print kan je met vrijwel elke andere print combineren. Een streep (en zeker een wat smallere streep) kan je combineren alsof je een effen kledingstuk draagt. Draag daarom bij een bikinibroekje met dierenprint eens een zwart-wit gestreept bovenstukje, dat matched superleuk!

 

    

 

  

 

    

 

Ruit op ruit, het maakt niet uit

Ruitstoffen zijn de klassiekers der klassieken. Eens in de zoveel jaar keren ze altijd weer terug in het modebeeld. Het ene jaar zie je meer BB-ruitjes, het andere jaar volop Schotse ruiten en dan een tijdje later weer stoere tweekleurige houthakkersruiten. Sommige ruitpatronen doen aan gordijnen en tafellakens van vroeger denken. Niets mis mee, want dat is juist de tijd waar we massaal dromerig van worden. Het mixed and matched ook zo lekker met alles wat we hierboven noemden. Dit jaar kan je alle ruiten terugvinden in de webshops en het staat je vrij om ze nu enthousiast met elkaar te combineren als je durft!

 

  

 

   

          

Er zit een beest op je bikini

Altijd al een tijger mee willen nemen naar het zwembad? Of een slang, zebra of luipaard..dat kan natuurlijk ook. Met dierenprints kan je je favoriete tijdperk terughalen in je kledingkeus. Met een cheetah print laat je de '90s weer herleven, terwijl je met een luipaardprint weer teruggaat naar de jaren 70. Wil je helemaal 2019 gaan, dan is een slangenprint echt the way to go. Misschien zijn er niet veel badpakken en bikini's met deze print te vinden, maar kijk ook eens bij de strandjurken en de sandalen en slippers, die heb je tenslotte ook nodig als je aan de waterkant gaat genieten deze zomer!

 

 

 

  

 Venice Beach 2-delige beugelbikini met animal-print

 

Bekijk en vergelijk duizenden bikini's, badpakken en overige strandmode

Wij hebben voor jouw van heel veel (speciaalzaken) winkels duizenden bikini's, badpakken of tankini's verzameld, met daarbij alle leuke aanbiedingen? Deze site is de grootste online verzamelplek voor ALLE zwemkleding van de Nederlandse webshops. Je kunt op zwemkleding.nl alle strandmode op prijs en maat en kleur etc. vergelijken, maar je kan ook direct zien waar je je favo bikini het goedkoopste kunt scoren! Gebruik de handige filters bovenaan de pagina of ga even naar de homepage om een goede start te maken met het meeste overzicht. Fijne zomer!

 

 

donderdag 21 maart 2019
Roos
trends 2019, bikini modetrends