Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Met je billen bloot in een string

Lastig te vinden zijn ze, zwembroekjes waarbij je billen op zijn allerbest zichtbaar zijn. Ook wel string bikinibroekje of zwemstring genoemd. Tijdens het voorbereiden van dit artikel kwamen we erachter dat het aanbod niet erg groot is, terwijl er wel zeer regelmatig naar wordt gezocht volgens onze statistieken. Tijd dus om er een blog aan te wijden en de mooie bikinistrings die we wel konden vinden op zwemkleding.nl in de spotlights te zetten.

 

Met je billen bloot in een string
 

Mooi egaal bruin in een string

Een string is een broekje (al dan niet om in te zwemmen), die hoog uitgesneden is en je billen voor een zeer groot gedeelte ontbloot, waarbij de rest van de slip in de bilspleet verdwijnt. Iets wat in zuidelijke landen heel normaal is om op het strand te dragen, maar bij ons vaak nog een beetje een achtergeschoven kindje is. Zal het schaamte zijn? Onzekerheid? Kwestie van even de angst overwinnen en dan heerlijk zonnen en zwemmen!

 
 

Pronken met je billen

Lelijk is het zeker niet als je er het figuur voor hebt. En dan hebben we het niet over alleen de maatjes XS en S, want ook de maten L onder ons kunnen prima pronken met een string. Heb je billen om trots op te zijn en heb je een beetje lef, dan is de stringslip helemaal de way to go. Oh, en heb je nog goede tips nodig voor een workout voor mooie strakke ronde billen? Lees dan ons blog: Strakke billen trainen voor bikini of badpak.

 

Tanga, string, tangastring, brazilian..

Het is soms een beetje lastig om al die verschillende namen voor zwembroekjes en zwemslips uit elkaar te houden. Wat is nu precies het verschil tussen een string en een tanga of een brazilian bottom? Hieronder hebben we een beschrijving van de varianten zodat je meer duidelijkheid hebt.

 

Hunkemöller Tanga bikinistring

 

String

Dit is een slip die veel van de billen laat zien en hoog uitgesneden is. Als je er een strandbroek of strandjurk over draagt, dan tekent het niet af doordat je op de billen niets draagt. Het enige wat je ziet is een T-vorm en als deze zichtbaar wordt boven de broek, wordt dit ook wel eens whaletail genoemd omdat de vorm erg lijkt op een walvissenstaart. Je went heel snel aan het dragen van een string en na een tijdje wil je niets anders meer, temeer omdat het veel mooier staat onder strakke kleding en je billen ook mooi bruin kleuren tijdens het zonnen. Een string heeft vaak een bredere tailleband.

 

Tanga string

Een tangastring is een variant op de gewone string en is doorgaans kleiner dan een zwemstring. Aan de voorkant zie je vaak alleen een kleine driehoek. Aan de achterkant zijn je billen zichtbaar zoals bij een string, maar de bandjes van een tangastring zitten meestal net iets hoger. De zijbanden zijn wat smaller, waardoor je wat meer kans hebt dat de stof aan de zijkant gaat rollen.

 

    

 

 

Tanga bikinislip

Er bestaat ook een tangaslip, dit is een combi van een hipster en een string. Een tanga bikinislip heeft minder stof dan een hipster en meer stof dan een string en je billen worden daardoor ook meer bedekt dan bij een bikinistring. Het is zeg maar net iets meer gekleder, maar laat nog best veel bil vrij.

 

Brazilan of Rio zwembroekje

Wil je graag dat je benen langer lijken, dan is een brazilian broekje iets voor jou. Dit broekje is namelijk aan de achterkant hoger uitgesneden waardoor je het optische effect krijgt van lange benen. Verder lijkt het sterk op een hipster bikinislip, maar dan bloter. Een droomfiguur aan het water begint dus met een Braziliaanse string! Deze zwemslip benadrukt je vrouwelijke rondingen en is fantastisch te combineren met allerlei soorten bikinitops.

 

     

Handige tips

  1. Toch wat onzeker of je het aandurft op het strand? Soms moet je mood er ook naar staan. Trek dan een zwemstring onder je normale zwemkleding aan, als je dan op het strand of in het zwembad bent, dan kun je altijd nog beslissen of je het durft.
  2. Smeer je billen van tevoren heel goed in met zonnebrand, zeker bij de eerste paar keren dragen. Niet alleen kan je moeilijk zitten met verbrande billen, ook blijf je de afdruk van je string nog heel lang zien en geloof ons, dat wil je niet. Tenzij je van een gratis mooie witte string houdt natuurlijk ;)

Succes en stringze!

 

woensdag 17 oktober 2018
Roos
string bikini, string bikinibroekje, bikinistring, tangastring, tanga, brazilian