Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Onmisbare strand accessoires

Onmisbare strand accessoires

De zomer van 2020 komt er aan. Misschien is jouw vakantie al geboekt of ben je nog druk opzoek. Er is altijd ruimte om te shoppen voor de leukste strand accessoires waarmee jij graag gezien wil worden. Van tassen tot luchtbedden en strandlakens. Het is een leuke bezigheid om ervoor te zorgen dat jij met de perfecte accessoires het stand op komt wandelen. Uiteindelijk ben jij de persoon die opvalt met het fantastische geheel dat je bij je draagt!

Tassen eerst


We beginnen met een leuke tas. Het begin van de strand outfit begint toch wel met de tas. De tas is niet alleen te zien op het strand maar ook onderweg. Voor veel mensen is het daarom belangrijk om een super vette tas te hebben. Verder is het belangrijk dat de tas groot genoeg is om al jouw benodigdheden mee te kunnen nemen.

 

 

Onmisbare artikelen

Niet persé een accessoire maar wel iets wat absoluut niet mag ontbreken in jouw strandtas. We hebben het natuurlijk over de zonnebrand! Het is van belang dat je ter alle tijden je huid kan beschermen tegen de zon. Er zijn verschillende soorten zonnebrand. Er zijn diverse factoren en opties. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een spray of crème. Zoek goed uit welke zonnebrand het beste is voor jouw huis om verbranding van de zon te voorkomen.

 

 

Strandlakens als tweede

Strandlakens zijn er in verschillenden soorten, maten en kleuren. Zo heb je lakens in ronde vormen en in rechthoekige vormen. De ronde strandlaken, ook wel een roundie genoemd, worden steeds populairder. Super stijlvol en uniek! Zo wil je natuurlijk wel gezien worden op het strand. Ook heb je natuurlijk de “standaard” rechthoekige handdoeken. Deze blijven toch handig. Als je net de zee in geweest bent kan je lekker al liggend opdrogen in de zon zonder dat je last hebt van al het zand dat aan jouw blijft kleven.

 

 

 

Luchtbedden


Luchtbedden! Die zijn ervoor bedoeld om je te onderscheiden op het strand. Want heb jij die persoon al gezien met die super vette pauw? De waterpret wordt nog leuker met een drijvend vlot. Beschikbaar in verschillende modellen en formaten.

 

Als laatst: de outfit changer

De zonnebril! Dit onderdeel van je outfit is niet alleen om je ogen te beschermen tegen de zon, maar het is ook uiterst belangrijk voor je outfit. Je zonnebril maakt of kraakt je hele strandoutfit. De brillen zijn in veel maten, vormen en kleuren te verkrijgen. Elke zonnebril is uniek, het is even zoeken maar uiteindelijk vindt je de juiste bril voor jouw perfecte look.

Standvermaak


Wat ook niet mag ontbreken in de strandtas is vermaak. Soms wordt het zonnen je te veel en slaat de verveling toe. Dan is het tijd voor afleiding en vermaak! Dat kan al met een simpel boek of tijdschrift, om de extra nodige ontspanning mee te pakken. Liever iets actievers? Geen probleem! Een bal doet wonderen. Voetballen of overgooien is het water is altijd een leuke bezigheid voor jong en oud. Badminton staat ook bij veel mensen hoog in de ranglijst. Er is alleen wel eén nadeel. Als het te hard waait dan waait het pluimpje zo weg.

 

 
donderdag 20 februari 2020
Lizz