Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Lekker in de tuin

Lekker in de tuin

We zitten alweer drie weken in thuisisolatie. Gelukkig komt daar een beetje verlichting om de hoek kijken. De lentezon! We zijn de rest van de week gezegend met heerlijk zonnig lenteweer. De tuin set kan weer naar buiten, de warme winterkleding mag uit en de slippers mogen aan. Even geen thuisquarantaine, maar tuinquarantaine!

Smeer je in!

Veel mensen denken dat ze in de lentezon niet kunnen verbranden. Dit is echter een groot misverstand! Omdat je huid de gehele winter niet of nauwelijks is blootgesteld aan de zon kun je juist in de lente verbranden. Een onderzoek heeft uitgewezen dat veel mensen zonnebrandcrème meenemen naar het strand, maar niet naar een pretpark of speeltuin. Juist dit zijn de plekken waar mensen verbranden. Ook wanneer je dus gewoon in je tuin aan het zonnebaden bent, jezelf en de kinderen insmeren is belangrijk. Probeer in de lente altijd te gaan voor factor 30, dan weet je zeker dat je goed zit.

 

Bandeau top

Eenmaal ingesmeerd? Dan is het tijd om lekker in het zonnetje te gaan zitten. Wil je voorkomen dat je bandjes op je schouders krijgt? Ga dan voor een bandeau top! Een bandeau top is een topje van een bikini, badpak, topje of jurk met afneembare bandjes. Daardoor bepaal jij helemaal zelf wanneer je met ontblote schouders in de zon wil zitten. Hieronder hebben we een aantal opties van bandeau tops voor je op een rijtje gezet. Veelzijdige neon roze bandeau bikini van PHAX

 

Zoek verkoeling

Zelfs in een lentezonnetje kan het erg warm worden. Zorg ervoor dat jij en je kinderen niet oververhit raken! Een spetterbadje kan zorgen voor aangename verkoeling. Je hoeft nog niet direct te zwemmen, maar pootjebaden is altijd lekker. Zoek je beschutting voor een peuter of kleuter? Er zijn diverse kleine zwembadjes verkrijgbaar met overkapping. Deze zijn ook zeer geschikt voor je trouwe viervoeter! Zorg ervoor dat er naast de mogelijkheid om te pootjebaden ook altijd de optie is om even lekker de schaduw op te zoeken. Geen zwembadje thuis? Scoor eentje hieronder of zet gewoon lekker de sproeier aan! 

 

Op vakantie in eigen tuin

De kans dat deze coronacrisis nog wel even duurt is helaas aanwezig. De kans is dan ook groot dat niemand deze zomer op vakantie kan gaan. Gelukkig heb je snel alles in huis om er een vakantie in eigen tuin van te maken! We geven je graag een paar tips om er een echt feestje van te maken. Wat dacht je van een picknick in eigen tuin? Bereid in de keuken wat lekkers voor in de keuken, pak het in een leuke koelbox en neem deze vervolgens mee naar buiten. Een koelbox is natuurlijk ook heel geschikt om je favoriete drankje koel te houden. Naast een paar lekkere versnaperingen en verfrissende drankjes mag een lekker muziekje natuurlijk niet ontbreken. Ga voor een draagbare, waterbestendige bluetooth speaker om verzekerd te zijn van een hele dag aan vrolijke lentemuziek. Zo geniet je lekker van een vakantie in eigen tuin!

 

 
dinsdag 7 april 2020
Lizz