Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Binnenlandse vakanties

 

Dit jaar zullen er minder vluchten vertrekken vanaf Schiphol. Dat heeft alles te maken met de pandemie waar wij, en de rest van de wereld, al maanden in leven. Veel vakanties naar het buitenland zullen gecanceld worden, waardoor de vakantie in eigen land zou moeten worden gevierd.

 

Vakantie in eigen land

Dankzij de intelligente lockdown die in Nederland gaande was, gaat het nu weer de goede kant op. In andere landen heerst het corona virus nog heftiger dan dat dat in ons land is. Daarom is het niet verstandig om naar het buitenland te gaan. De kans dat je besmet raakt en het virus weer mee neemt naar Nederland is groot. Er zullen ook veel landen zijn die geen toeristen willen en mogen ontvangen dit jaar.

Een vakantie in eigen land is dan ook de perfecte oplossing om alsnog de vakantie te kunnen vieren. In Nederland zal de zonzekerheid en de warmte een stuk minder zijn, maar er is voorspelt dat het deze zomer een warme zomer zou zijn. Met deze gedachte in het achterhoofd kan je alvast de leukste items kopen die niet mogen ontbreken tijdens je vakantie in het binnenland. Zoals een leuke tas, om het lekkers en andere benodigdheden in te doen tijdens een dagje weg.

 

De Nederlandse Kust

De kust is een populaire plek om je vakantie door te brengen. Dagen op het strand horen volgens veel mensen bij een vakantie. Het zwemmen in de zee en het bruinen aan de kust is de perfecte dag vulling om te ontspannen tijdens je vakantiedagen. Er zal nog steeds wel gelet moeten worden op de anderhalve meter aftstand die je moet bewaren. Maar met een kust van minimaal 250 kilometer zou dat moeten lukken. Je markeert je eigen plekje op het strand met je strandlaken, zodat anderen weten dat ze vanaf die plek een ruime afstand aan moeten houden. Naast dat je de afstand moet houden, moet je jezelf ook nog op een andere manier beschermen. Namelijk tegen de zon. Op het strand, brandt de zon nog sneller op je huid.

 

Het heuvelachtige landschap

Niet alleen is het strand een plek om de vakantie door te brengen. Een andere optie is om naar het zuiden van ons land te vertrekken. Het vakantie gevoel begint te komen als je merkt dat de omgeving langzaam aan het veranderen is. De vlaktes verdwijnen en de omgeving veranderd langzaam in een heuvelachtig gebied. Door de veranderende landschappen weet je dat je steeds dichter bij je vakantie bestemming komt. Het grote voordeel van op vakantie in eigen land is dat je minder ver hoeft te rijden en je dus eerder kan genieten van je vakantie. Eenmaal aangekomen op bestemming kan het verkennen van de omgeving en het park beginnen. Vooral het zwembad is een belangrijk onderdeel van de vakantie. Lekker uitrusten op je bedje en je strandlaken, terwijl de rest van je gezin een duik in het water neemt.

 

 

Richting het Noorden

Ook de Noordelijke provincies zijn in trek bij veel mensen. Het virus heeft in deze provincies het minst heftigst geheerst, waardoor veel mensen dit als een veilig gebied zullen zien. toch is het nog steeds oppassen en afstand houden van anderen. Ook in het noorden is genoeg te doen. Er zijn vele wateren waar je met een bootje lekker kan varen. Door de vele opties in ons land, is er nog steeds veel mogelijk qua vakanties en activiteiten.

 
vrijdag 22 mei 2020
Lizz