Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Deze luchtbedden wil je hebben deze zomer!

Om de leukste insta selfies te kunnen maken heb je deze zomer op zijn minst een leuk en vrolijk gekleurd luchtbed nodig, liefst met een grappig figuurtje zoals een ijsje (zo’n lekker raketje), een unicorn, eend of verleidelijke donut. Dobber relaxt rond op je opblaasbare waterbed en zie die anderen vanaf je eigen eilandje lekker spartelen en uitsloven in het water. Cocktailtje in je hand, boekje erbij (gaat dat goed?), zonnebril op en ahhhh…geniet!

 

Deze luchtbedden wil je hebben deze zomer

 

Wij hier van zwemkleding.nl weten niet alleen waar je de beste en goedkoopste en leukste bikini’s, badpakken, zwembroeken (en andere strandartikelen) kunt kopen, we weten ook als de beste waar je de leukste luchtbedden kunt shoppen. Gewoon, vanuit je luie ligstoel. We beseffen heel erg goed dat het een beetje too hot is nu om zelf overal rond te kijken, daar word je alleen maar heel moe (en warm) van, dus blijf gewoon liggen waar je ligt en kijk met ons mee. We laten de mooiste en grappigste zwembanden en luchtbedden aan je voorbij komen. Hoef je alleen nog maar te klikken op het plaatje. Deal?

Een luchtbed vinden die jij leuk vindt

Waar ben je naar op zoek? Een grappig en ludiek luchtbed die ook de lachers op de hand krijgt, of gewoon eentje waar je lekker languit op kunt liggen dutten? Het kan ook allebei he!? Of heb je een tienerdochter of puberzoon die steeds zeurt om een grotere zwemband om lekker op te drijven in het zwembad?

 

Opblaasbare schelp

Voor de meisjes heb je een hele grote roze opblaasbare matras van 152 cm in de vorm van een schelp (hey,…kan natuurlijk ook leuk zijn voor jongens). Deze schelp van Bart Smit is een enorme eyecatcher, dus als je iemand kwijt bent en die heeft toevallig zo’n luchtbed, dan heb je diegene ook weer binnen een paar tellen gevonden tussen de andere dobberende mensen.

Op de rug van een zwaan

Een hele grote zwaan die jou op zijn rug mee neemt op het water? Bij Bart Smit kan je een grote zwaan van Intex kopen die geschikt is vanaf 3 jaar. Er is genoeg ruimte voor 2 kinderen of 1 volwassene en is voorzien van twee handige handvatten.

Wordt voor even een zeemeermin

Veel meisjes dromen ervan een zeemeermin te zijn en dat gevoel kan je een beetje krijgen met een opblaasbare zeemeerminnenstaart. Hoe cool is dat? Deze zwemband van 118 cm steelt de show op elke vakantie en je krijgt bij het zien ervan meteen zin in een tropisch feestje! Adviesleeftijd is 15 jaar, dus je moet er wel bij blijven als je dochter jonger is.

Dobberen op een donut

Bij America Today hebben ze een floating donut heart in hartjesvorm van 129 bij 129 bij 24 cm. Groot genoeg om lekker languit op te zonnen met je benen lekker koel in het water. Je neemt hem ook heel makkelijk mee in je koffer, omdat hij heel praktisch verpakt is (hoe? Laat je maar verrassen).

Een cactus zonder stekels
 

Voor stoere jongens en mannen (of eigenlijk voor iedereen die het mooi vindt) is er een opblaasbare cactus te koop bij De Bijenkorf. Eentje die niet prikt dus en voor volwassenen geschikt is, maar ook voor kids vanaf 3 jaar. Je kan er alle kanten mee op, maar vooral natuurlijk de zonnige kant!

Een rog boven water

Om in watersferen te blijven is deze opblaasbare Intex rog van Bart Smit erg leuk. Met zijn 188 cm is hij lekker groot en zorgt voor uren waterplezier. De rog heeft zowel een print aan de onder- als bovenkant en heeft twee handvatten, waardoor je er niet zomaar afvalt na een stootje of plagerijtje. Hij wordt geleverd in een fraaie verpakking en daarbij nog een handig reparatievel voor als je luchtbed lek raakt.

Opbaasbaar waterijsje

Wij vonden deze 100% kunststof floating Ice Pop van America Today echt heel erg leuk. Hij lijkt wel real zo uit de verte. Hij is 180 cm lang en dus eigenlijk nog groter dan jij bent! Dat wordt lachen op de foto! Enne..hij is dan wel groot, maar als de lucht eruit is, past hij makkelijk in je koffer door de praktische verpakking.
 

Een ijshoorn die tegen water kan

Hou je niet van waterijs, maar meer van ijshoorntjes? De Bijenkorf verkoopt ook deze heerlijke beauty van 190cm. Zelfs als je lang bent is dit luchtbed van Sunnylife dus geschikt. Hij is gemaakt voor 14+ kinderen en volwassenen. Kijk, zo’n echt ijshoorntje, daar smikkel je maar een paar minuten van, maar van een opblaasbare ijshoorn, daar heb je jaaaaren plezier van! :)

 

PS Voor nog meer luchtbedden, zwembandjes, opblaasdieren en opblaasbare drinkhouders scroll je even naar onderen, of vind via de filters bovenaan deze pagina nog veel meer pagina's vol met zwembenodigdheden!

 

 

donderdag 5 juli 2018
Roos
luchtbed, zwemband, opblaasbaar, waterbed