Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Seafolly badpak

Vergelijk 3 producten
Sorteer op:
Blog
Badpak zwart
€ 145,00
Badpak zwart Bekijk
Badpak met diepe V-hals donkerblauw
€ 135,00
Badpak met diepe V-hals donkerblauw Bekijk
Badpak groen
€ 135,00
Badpak groen Bekijk

Seafolly badpak

Kies het Seafolly badpak dat bij je figuur past

Seafolly badpakken zijn geschikt voor iedereen. Waren badpakken voorheen vooral populair onder dames van middelbare leeftijd, dames met een buikje en dames die net bevallen waren: nu zijn badpakken populair bij iedereen. Ook de jongere en hippe dames voelen zich prima in een Seafolly badpak. De verschillende modellen zorgen voor een ‘jonge uitstraling’. Als jij wel een klein buikje hebt en deze graag wilt bedekken, kun je een corrigerend badpak van Seafolly kiezen. Voor de zwaardere borsten heeft Seafolly badpakken met een beugel of een voorgevormde cup. Zo heb jij genoeg stevigheid wanneer je je badpak draagt. Ook zijn er bandeaubadpakken, strapless badpakken en a-symetrische badpakken. En dan hebben we het nog niet eens over de kleuren gehad: geel, groen, bruin, zwart, gestippeld, met motief en ga zo maar door. Er is een Seafolly badpak voor iedere vrouw!

 

Sorteer Seafolly badpakken op maat, kleur en model

Ben je overtuigd van het merk Seafolly? En ben je klaar om jouw droom badpak uit te kiezen? Onze zoekmachine maakt dit extra makkelijk. Je kunt met merk Seafolly aangeven, het model badpak, maar ook jouw favoriete kleur en maat. Nu verschijnen alleen de Seafolly badpakken die aan jouw wensen voldoen op je beeldscherm. het enige dat jij nog hoeft te doen, is kiezen. Ben je benieuwd hoe het werkt? Start meteen met zoeken.

 

Tip: Wil jij nét even wat anders dragen als je over het strand paradeert? Seafolly heeft badpakken die geïnspireerd zijn op de jaren vijftig. Natuurlijk vind je ook deze badpakken op Zwemkleding.nl.