Prijzen

Badpakken en hip. Gaat dat niet samen volgens jou? Dan heb je het helemaal mis. Seafolly is het merk dat badpakken weer hip maakt. Seafolly badpakken zijn er in allerlei soorten en maten. De badpakken hebben bijvoorbeeld een a-symetrische bovenkant of ze zijn bedekt met franjes. Als echte trendsetter kun je het helemaal maken met een Seafolly badpak. Met moderne en uitdagende prints, motieven en kleuren zijn de badpakken helemaal jouw stijl. Seafolly badpakken in het zwart kunnen bijvoorbeeld goed gedragen worden door dames die ‘iets’ minder willen opvallen, maar er toch stijlvol uit willen zien. Ben jij wel een durfal en sta je graag in de belangstelling? Dan kan een sexy rood badpak de uitkomst zijn. Wat jij ook kiest: een Seafolly badpak hoort niet te ontbreken in jouw garderobe. Zwemkleding.nl helpt je graag met het zoeken naarjouw droombadpak.

Bekijk resultaten
Kies Prijzen
Kies Model
Kies Kleuren
Kies Geslacht
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
13 producten gevonden
sorteer op:
Filters

Seafolly badpak

Kies het Seafolly badpak dat bij je figuur past

Seafolly badpakken zijn geschikt voor iedereen. Waren badpakken voorheen vooral populair onder dames van middelbare leeftijd, dames met een buikje en dames die net bevallen waren: nu zijn badpakken populair bij iedereen. Ook de jongere en hippe dames voelen zich prima in een Seafolly badpak. De verschillende modellen zorgen voor een ‘jonge uitstraling’. Als jij wel een klein buikje hebt en deze graag wilt bedekken, kun je een corrigerend badpak van Seafolly kiezen. Voor de zwaardere borsten heeft Seafolly badpakken met een beugel of een voorgevormde cup. Zo heb jij genoeg stevigheid wanneer je je badpak draagt. Ook zijn er bandeaubadpakken, strapless badpakken en a-symetrische badpakken. En dan hebben we het nog niet eens over de kleuren gehad: geel, groen, bruin, zwart, gestippeld, met motief en ga zo maar door. Er is een Seafolly badpak voor iedere vrouw!

 

Sorteer Seafolly badpakken op maat, kleur en model

Ben je overtuigd van het merk Seafolly? En ben je klaar om jouw droom badpak uit te kiezen? Onze zoekmachine maakt dit extra makkelijk. Je kunt met merk Seafolly aangeven, het model badpak, maar ook jouw favoriete kleur en maat. Nu verschijnen alleen de Seafolly badpakken die aan jouw wensen voldoen op je beeldscherm. het enige dat jij nog hoeft te doen, is kiezen. Ben je benieuwd hoe het werkt? Start meteen met zoeken.

 

Tip: Wil jij nét even wat anders dragen als je over het strand paradeert? Seafolly heeft badpakken die geïnspireerd zijn op de jaren vijftig. Natuurlijk vind je ook deze badpakken op Zwemkleding.nl.