Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemshort vs. zwembroek

Als echte Hollandse jongen of man ben je nuchter. Ontzettend nuchter. ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ is dan ook een zinnetje die je vaak hoort vallen. En deze nuchtere Hollanders houden er nu eenmaal van om niet al te schaars gekleed door het leven te stappen. Maar wat als je op jouw vakantiebestemming aankomt, het ontzettend warm is en blijkt dat je niet in je zwemshort mag zwemmen maar per se een super strak broekje aan moet?

 

Opties?

Deze situatie willen we natuurlijk voorkomen. Daarom hebben wij van Zwemkleding.nl gezocht naar de oplossingen. Er zijn verschillende opties. Optie één: je komt aan in het zonnige zuiden en besluit: dan maar niet zwemmen. Het is ontzettend warm en het zweet loopt over je voorhoofd. Alles beter dan in zo’n onding gezien te worden! Optie twee: je besluit om toch te zwemmen in je short en daarmee een boze badmeester te riskeren. Optie drie: voordat je op vakantie gaat bereid je je goed voor en zoek je uit waar je wél met een short mag zwemmen. Ik zou gaan voor optie drie!

 

 

Regels

Omdat optie drie dus de beste oplossing is, helpen wij je een handje. Over het algemeen zijn de regels heel erg verschillend in verschillende landen. Dat maakt dit probleem nog ingewikkelder. In landen als België, Frankrijk en Italië kan het voorkomen dat je met een zwembroek moet zwemmen in plaats van een short. Dit heeft te maken met hygiëne in het water. Omdat de regels per camping, zwembad of zwemwater verschillen doe je er goed aan om voordat je op vakantie gaat even te checken waar je wel of niet mag zwemmen in je zwemshort.

 

Modieus

Veel specifieker dan dit kunnen we het niet maken. We kunnen het wel leuker maken! Gelukkig hebben wij op onze website meer dan genoeg zwemshorts maar ook zwembroeken staan. Er zijn enorm veel superleuke strakke zwembroeken, dus modieus ben je sowieso!

 

 

dinsdag 23 juli 2013
Esther
zwemshort, zwembroek, regels, buitenland