Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemmen: weg met die vakantiekilo's!

Time flies when you’re having fun! Zo is het helaas ook met de kilo’s… Ook die vliegen er snel bij als je het naar je zin hebt. Ben jij je vakantiekilo’s zat? Er is geen betere manier om ze te verliezen dan met een heerlijke zwemsessie! Met zwemmen gebruik je namelijk zelfs de spieren waarvan je geen idee had dat ze in je lichaam zaten. Zo train je je lichaam optimaal en vliegen de vakantiekilo’s er weer af! Om het een beetje op te leuken neem je natuurlijk je BFF mee!

 

Zwemmen is fun! 

Bij het kwijtraken van kilo’s denken we toch al snel aan fitnessen of hardlopen. Maar wist je dat je als je rond de 60 kg weegt en gemiddeld in het water beweegt, je meer dan 500 calorieën per uur verbrandt? Je hoeft hiervoor niet eens als een gek rondjes te zwemmen in het water: alleen al zo lang mogelijk proberen te drijven terwijl je gezellig kletst met een vriendin zorgt voor de nodige calorieverbranding! Je gebruikt tijdens het zwemmen je hele lichaam, waardoor je enorm actief bent zonder dat je het zelf door hebt: heerlijk!

 

Comfi in je sportbadpak

Je hoeft je dus niet enorm uit te sloven in een stinkende sportschool: een lekker zwembad waarin je bijvoorbeeld aerobics of een andere watersport kunt doen is veel efficiënter! Hiervoor moet je natuurlijk wel een lekker zittend badpak hebben. Het meest geschikt hiervoor zijn de sportbadpakken, waarbij comfort en draagbaarheid centraal staan. De meeste sportbakken zijn chloorbestendig, waardoor ze langer meegaan en extra prettig zitten. Bovendien hebben sportbadpakken vaak een prettige pasvorm, waardoor ze heerlijk zitten. Zo heb je geen last van afzak-momentjes tijdens het zwemmen! 

 

zondag 21 september 2014
Esther
Zwemmen, sporten, vakantiekilo's kwijt, strak lichaam