Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemkleding voor de wintermaanden

Pak die bikini of zwembroek maar weer uit de kast! Want hoewel buiten zwemmen in Nederland alleen voor bikkels is weggelegd, zijn er nog genoeg plekken waar je in november lekker kunt zwemmen en zonnen.

 

Zwemkleding voor Egypte

Neem bijvoorbeeld Egypte. Een perfecte winterzonbestemming. Daar ligt de temperatuur het gehele jaar tussen 21 en 30 graden. Tussen november en maart is het daar aangenaam vertoeven. In de winter kunt u beter wat zuidelijker een vakantiebestemming zoeken. In het noorden aan de kust regent het wat vaker en ligt de temperatuur doorgaans onder de 20 graden. Niet echt lekker dus om daar in bikini of zwembroek te liggen. Denk ook aan de cultuur. Egypte is een islamitisch land. Op veel plaatsen is het gewenst om schouders en knieën te bedekken. Voor de bekende badplaatsen aan de Rode Zee gelden minder strikte regels.

 

 

 

Zwemkleding voor Thailand

Thailand is ook een populaire bestemming voor winterzonvakanties. Hou er wel rekening mee dat in sommige binnenwateren, met name in het oosten van Thailand, parasieten voor kunnen komen. Mocht u een duik willen nemen, informeer dan van tevoren of het water veilig is om in te zwemmen. Soms kan het verstandig zijn om bijvoorbeeld een wetsuit aan te trekken.

 

Zwemkleding voor Canarische Eilanden

Een klassieke locatie voor winterzonliefhebbers ligt ten westen van Marokko: de Canarische Eilanden. Vanwege haar ligging is het hier ’s winters ook bijzonder aangenaam. Op veel eilanden, zoals Tenerife, La Palma en Gran Canaria is het hier ’s winters zelfs drukker dan ’s zomers. Houd er in het zuiden wel rekening mee dat het weer snel kan omslaan. Deze locaties zijn geliefd vanwege hun groene karakter, maar er valt ook meer regen. Neem daarom naast uw badkleding ook warme kleding mee.
 

 

dinsdag 8 november 2011
Claudia
Zwemkleding, Egypte, Thailand, Canarische Eilanden