Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemkleding voor de kleintjes

 

Wij bieden verschillende soorten badmode voor baby’s, jongens en meisjes. Voor jongens bieden wij vrolijke en stoere zwemboxers en zwemshorts. Voor meisjes hebben wij schattige, kleurrijke en vrolijke bikini’s en badpakjes in verschillende kleuren, vormen en maten. Naast badmode hebben wij ook bijpassende accessoires die je perfect kunt matchen, zoals slippers, sandalen en zonnehoedjes.

 

Voor de stoere jongens


Een jongen wil er stoer uitzien op het strand of bij het zwembad, maakt niet uit hoe klein ze zijn. Daarom hebben wij veel keuze uit stoere badmode voor hem. Naast het uiterlijk is ook veiligheid erg belangrijk en hebben wij daarvoor ook bandjes en drijvers. Ze zien er modern uit, maar nog belangrijker, ze zijn voor de ultieme veiligheid. Door de drijvers en bandjes kunnen ze niet kopje onder en blijven ze met hun hoofd drijven boven water. Kies voor een stoere zwemshort of zwemboxer om een gezellige dag aan het water te beleven met je kleine man.

                        

 
 
 

Alles voor je kleine meid


Het is voor meisjes belangrijk dat ze niet kunnen verbranden, dit telt voor jongens even goed. Daarom is er badmode die geen polyester bevat. Het shirt waarbij de romp en armen voor 98% beschermt is tegen de uv-straling is daarvoor een top uitvinding. Tegenwoordig is er ruime keuze uit verschillende UV beschermende kleding, van luierbroekjes tot pakjes met shirt, van badpakjes tot zwemshorts. Als je kiest voor een bikini voor je kleine meid, zorg er dan voor dat het bovenstukje niet te los zit, zo verschuift de bikini niet en kan je meisje heerlijk blijven spelen en rondrennen. Voor je kleine meisje hebben we daarom de leukste en schattigste badpakken en bikini’s die als gegoten zitten en ook ze nog eens beschermd tegen de zon. De badpakken en bikini’s zijn voorzien van de meest vrolijke en meisjesachtige prints.

                   

 
 
 

 

vrijdag 10 juni 2022
Lizz