Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemkleding voor de allerkleinste

Wij bieden u verscheidende soorten badmode voor uw baby jongen of meisje. Voor meisjes kunt u de meeste schattige, vrolijke en kleurrijke mini bikini's en/of badpakjes kopen in de meest uiteenlopende soorten maten, kleuren, vormen en merken. Naast onze uitgebreide assortiment voor meisjes is er ook een uitgebreid assortiment voor jongens. Voor uw liefste jongeman bieden wij vrolijke en stoere zwemboxers en shorts. Naast de badmode hebben wij ook bijpassende accessoires die je perfect kunt matchen met de badmode zoals mooie slippers en sandalen en schattige, geen overbodige, zonnehoedjes.

 

 

Stoere baby boys 

Een jongen, hoe klein ook, wil er natuurlijk stoer uitzien op het strand of bij het zwembad. Daarom hebben wij de stoerste zwemkleding voor uw kleine man. Naast het uiterlijk is ook veiligheid erg belangrijk en daarom verkopen wij zwempakken met drijvers. Deze drijvers zien er modern uit, maar nog veel belangrijker dan dat is dat ze uitermate veilig zijn. Door de drijver kan uw baby niet onder water met zijn kopje maar blijft het rustig drijven. Er gaat niks boven veiligheid. Een ideaal shirt voor baby’s is een zwemshirt met UV-bescherming. Het is algemeen bekend dat verbranden uit den boze is en dit geldt natuurlijk ook voor uw kleine spruit. Door de lange mouwen die de armen bedekken blijven romp en armen voor 98 procent beschermd tegen UV-straling. Dus zeker geen overbodige luxe die UV beschermende zwemkleding!

 

 

Schattige badmode voor je kleine meid 

Net als voor jongens is het voor meisjes ook belangrijk dat zij niet kunnen verbranden. Daarom is er zwemkleding die geen polyester bevat. Daarnaast is het shirtje waarbij u de romp en armen voor 98 procent beschermd tegen UV-straling ook beschikbaar voor meisjes. Er is tegenwoordig ruime keus in UV beschermende zwemkleding, van luierbroekjes tot pakjes met shirt van badpakjes tot zwemshorts bekijk alle UV zwemkleding. Wilt u een bikini uitzoeken voor uw meisje dan moet u ervoor zorgen dat het bovenstukje niet te los zit. Op deze manier verschuift de bikini niet en kan uw kind heerlijk spelen en rondrennen. Voor uw allerkleinste meisje hebben we daarom de allermooiste en schattigste badpakjes die als gegoten zitten en uw kind ook nog eens beschermen tegen de zon. De badpakjes zijn voorzien van de meest vrolijke en meisjesachtige prints. 

 

 

woensdag 20 mei 2015
Jhemyla
Zwemkleding, jongens, meisjes, zwembroek, zwemshort, badpak, bikini, zonnehoed,slippers