Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemkleding.nl breidt uit!

Met veel trots kunnen wij weer mededelen dat wij weer nieuwe aanbieders op onze website hebben toegevoegd! Deze nieuwe webshops mogen daarom natuurlijk wel even in het zonnetje worden gezet en worden daarom vol trots aan jullie gepresenteerd!


Miss Etam

Om tegelijk met de deur in huis te vallen, wie wist dat Miss Etam badkleding verkocht? Wij waren blij verrast toen we hoorden dat Miss Etam naast de super leuke jurken en rokken ook badkleding verkocht. (het is dan wel niet zoveel.... maar toch). Zo kun jij in één winkel heel je outfit halen voor een prachtig dagje stand! 

WE Fashion

WE Fashion is één van de bekendste modehuizen in Nederland. Het is een Nederlands modemerk met betaalbare en toegankelijke mannen-, vrouwen- en kindercollecties. Van casual basic shirts tot nette pakken voor de heren én natuurlijk leuke zwemkleding! Zwemkleding voor kinderen die houden van zomervakanties met veel avontuur. Zwemkleding die er voor is gemaakt om veel te kunnen verdragen, maar die natuurlijk ook hartstikke stoer er uit zien!

Piet Zoomers

De winkel Piet Zoomers is echt een winkel uit het oosten van het land. Piet Zoomers kennen de meesten als een winkel met veel nette kleren en dure merken zoals Ralph Lauren, G-Star, Tommy Hilfiger en Hugo Boss. Voor mannen, vrouwen en kinderen die van bekende merken houden, is de zwemkleding van Piet Zoomers echt wat voor jou! Momenteel hebben wij zwembroeken voor de heren op onze webshop van de merken Gaastra, McGregor en Scotch & Soda.

Shoeby Fashion

Eigentijds, herkenbaar en een duidelijke identiteit, herken jij deze drie kenmerken? Dan is Shoeby Fashion de winkel voor jou! Shoeby Fashion staat bekend om haar kledingcombinaties met sterke basics en nieuwe fashion collecties. Je vindt er veel trendsettende kledingmerken. Dus mocht jij houden van de nieuwste mode op het gebied van zwemkleding? Neem dan snel een kijkje bij deze nieuwe webshop!

HoutBrox

HoutBrox staat bekend om haar bekende merken. Het merk is toonaangevend op het gebied van mode. Het dames- en herenassortiment is rijk aan top modemerken. Naast stijl en exclusiviteit staat persoonlijk advies hoog in het vaandel. De bikini's voor de dames zijn van hoogwaardige kwaliteit en je vindt merken zoals Watercult en Seafolly Australië. Merken waar wij zelf ook helemaal dol op zijn!

vanHaren

De winkel vanHaren staat bekend om haar vele modieuze schoenen. Niet voor niets kun je daarom op Zwemkleding.nl bij ons de kwalitatieve en modieuze schoenen van dit merk verkrijgen. Prachtige slippers die je zomeroutfit helemaal compleet maken!

 

Welke webshop heeft jouw voorkeur? Wij zijn ontzettend benieuwd welke webshop jouw favoriet is!

 

zaterdag 31 mei 2014
Lisa
zwemkleding, aanbieders, winkels, aanbieder, miss etam, we fashion, piet zoomers, shoeby fashion, houtbrox, van haren