Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemkleding met flower power

Bloemetjes horen gewoon bij de zomer. Bloemenweiden vol klaprozen, madeliefjes, korenbloemen..je kunt ze helaas niet voor altijd bewaren in een vaasje, maar wat je wel kunt doen is ze drágen. O ja? Ja! Dragen op je bikini bijvoorbeeld! Zomerser kan toch gewoon niet!? En laten de mode ontwerpers dat nu ook vinden, bloemenprints zijn dé trend van zomer 2016. 
 
 

Bloemen zijn de trend deze zomer

Kijk maar om je heen of kijk maar eens op deze site tussen de bikini’s en badpakken. Een (bloemen)zee aan zwemkleding met (tropische) zomerse bloemetjes! In 2016 komt de bloem in allerlei vormen voorbij, van superabstract tot superrealistisch als fotoprint. En ben je zo iemand die vindt dat bloemetjes voor kleine of romantische meisjes zijn? Nee hoor, je heb sexy modellen, stoere ontwerpen en ja..natuurlijk ook romantische lieve modellen, maar wat is daar mis mee? Niets! Het staat juist heel vrouwelijk.


 

Tips voor het dragen van bloemenprints

Bij het dragen van badkleding met bloemenprintjes kan je ook slim gebruik maken van de manier waarop ze je figuur mooi kunnen laten uitkomen en je mooie kanten kunnen versterken. Stel je hebt een recht figuur en mist een beetje die taille, dan kan je heel goed een drukke bloemenprint hebben. Bij een peerfiguur kan je het beste alleen een bovenkantje met drukke print dragen, maar houd het broekje dan simpel of van 1 kleur. En ik heb nog een handige style tip: Hoe langer je bent, hoe groter de bloemenprints kunnen zijn. En draag juist minder opvallende prints als je aan de kleine kant bent.
 

Ga gewoon eens lekker mix & matchen met bloemige bikinibroekjes en bijvoorbeeld effen tankini tops. Of draag boven een druk badpak een rustig effen doorzichtig strandtuniek of mix kleine en grote bloemenprints. Met bijpassende accessoires zoals een zonnebril en zonnehoed maakt je de look helemaal af. 

Zet de bloemetjes nu maar buiten!

Met de voorbeelden in deze blog ben je vast al helemaal klaar om te gaan shoppen. Je kunt alles terugvinden tussen de geweldige zwemkleding collectie op deze site. Waar je uiteraard nog zoveel meer modellen en stijlen kunt vinden. Ik zou zeggen, klaar om de bloemetjes buiten te gaan zetten! De temperaturen zijn er wel naar! Nu nog die ene mooie (bloemen) bikini scoren!
 
 
zondag 17 juli 2016
Roos
fgg