Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemkleding voor mama's in spe

Hoera, je bent zwanger! En je prachtige figuur show je dan natuurlijk het liefst aan iedereen. Je straalt want de zon schijnt en er is een kleine op komst. En daar hoort gepaste zwemkleding bij. Zwemkleding maatje ‘tent’ is zeker niet nodig, maar dat Braziliaanse ieniemienie bikinietje kan helaas ook echt niet meer.

Comfort én fashion

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam. Je buik groeit, je borsten worden groter en je komt wat kilo’s aan. Logisch dus als je niet meer in je zwemkleding van vorig jaar past. Comfort is belangrijk, en vooral tijdens je zwangerschap. Maar dat betekent niet dat je er tijdens je zwangerschap niet fashionable uit kunt zien.

 

 

 

Positie badmode

Een groot voordeel van zwangerschapszwemkleding is dat het vaak een betere ondersteuning biedt voor je borsten dan een normale bikini of badpak. Daarnaast biedt het groeiruimte voor je alsmaar groter groeiende buik. Zwemkleding staat uiteraard vele malen mooier als het goed past. Ga je toch voor ‘gewone’ zwemkleding, dan kun je het best een bikini of badpak in een grotere maat aanschaffen. Zo vermijd je knellende bandjes en randjes en een onflatteus voorkomen.

Do’s en don’ts

Horizontale strepen en grote patronen kun je tijdens je zwangerschap beter vermijden. Ze maken je breder en kolossaler dan je daadwerkelijk bent. Kies liever voor een kleine print en verticale strepen. Die zorgen ervoor dat je slanker lijkt. Wil je je benen langer laten lijken? Kies dan voor een hoog uitgesneden badpak of bikinibroekje.

 

Wil je de aandacht juist van je brede heupen afleiden? Draag dan een pareo over je bikini of badpak. Hierdoor lijk je gelijk een stuk slanker en bovendien staat het nog stijlvol ook. Wil je je grote borsten liever niet benadrukken? Ga dan voor zwemkleding met een hoge halslijn. Wil je je kleine borsten juist groter laten lijken? Kies dan voor een V-hals om ze extra te benadrukken. Zo zie je er ook tijdens je zwangerschap op en top modieus uit in je zwemkleding!   

 


 

maandag 25 juni 2012
Mirjam
Zwemkleding, positie badmode