Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hoe kan je het beste je kind voorbereiden op zwe

De zwembaden waren lang gesloten door het corona-virus maar het gaat rond dat de zwembaden weer snel open gaan. Ze zullen open gaan omdat kinderen anders een te grote achterstand krijgen met zwemmen. Het is namelijk wel erg belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd goed leren zwemmen. Helemaal in Nederland. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je kinderen niet kunnen genieten van de zee en het prachtige zwembad zodra we weer op vakantie kunnen.

Welke bikini past bij mij?

Nu het de komende dagen lekker weer is heb jij vast al zitten denken welke bikini jij aankomende zomer aan gaat doen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je bikini lekker zit. Of waar je naar moet kijken als je een nieuwe bikini want hij moet natuurlijk wel bij je persoonlijkheid passen maar ook bij je lichaam. Je wilt er natuurlijk wel leuk en modern bij lopen deze zomer.

 

Tips om je optimaal te beschermen tegen de zon

De zomer komt er weer aan, dat betekent dat we weer volop mogen genieten van de zon. Er zit ook een nadeel aan de mooie zon, hij kan namelijk erg veel schade en pijn veroorzaken bij mensen. Daarom is het ontzettend belangrijk dat jij je huid goede gaat beschermen zodra de zon weer volop gaat schijnen. Wij geven je een aantal tips waardoor jij lekker kan zonnen zonder schade of pijn op te lopen.

 

Duiken in de winter?

Nu de tempraturen zo koud zijn denken veel mensen dat ze niet kunnen gaan duiken. Dat is echter niet zo. Wij leggen je uit hoe je ook tijdens deze tempraturen veilig kunt gaan duiken met de beste duikspullen.

 

Schaatsen of spelen in de sneeuw? Draag een zonn

De favoriete tijd van veel kinderen is weer aangebroken, de winter met sneeuw en ijs. Veel kinderen in ouders willen genieten van de sneeuw maar niemand houd eigenlijk rekening met de zon. De weerkaatsing in de sneeuw kan heel vervelend zijn voor je ogen. Daarom gaan echte schaatsers goed voorbereid op pad met een bril. Ook een zonnebril kan hierbij helpen. Wij leggen je precies uit in deze blog waarom het zo belangrijk is dat je een bril meeneemt als je naar buiten gaat.

Hoe blijft je strandlaken in goede staat?

Heb je net je nieuwe favoriete strandlaken gekocht? Wij snappen dat je graag zo lang mogelijk wilt blijven genieten van je nieuwe aankoop daarom hebben wij enkele tips voor het beste onderhoud van je strandlaken!