Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips om zwemles leuker te maken

Iedere ouder heeft er wel eens last van gehad dat kinderen niet meer naar zwemles willen. Dat heeft dan ook alles te maken met het plezier wat de kinderen dan missen, maar hoe kan je zwemles dan juist leuker maken voor kinderen? Dat kan heel erg lastig zijn. Gelukkig hebben wij van Zwemkleding.nl een aantal tips hoe jij als ouder, maar ook als badmeester zwemles leuker kan maken voor de kinderen. Je leest het hier.

 

Tips voor het vinden van de perfecte wetsuit

Ben jij aan het kijken om een wetsuit aan te schaffen, maar weet je niet precies waar je allemaal op moet letten? OF heb je een keer een wetsuit gekocht die achteraf helemaal niet zo goed was al verwacht? Wij vertellen je daarom precies waar jij op moet letten zodat zo’n ervaring niet weer voorkomt.

 

Tips om sneller bruin te worden onder de zonneba

De meeste mensen gaan natuurlijk naar de zonnebank om een kleurtje te krijgen, maar zijn er ook manieren hoe je sneller bruin kan worden? Dat lees je hier. Wij snappen dat het niet altijd zo snel gaat onder de zonnebank. Daarom hebben wij een aantal tips om een rijtje gezet hoe jij sneller bruin kan worden.

Hoe kan ik beginnen met winterzwemmen?

We weten allemaal wel dat zwemmen veel voordelen heeft voor ons lichaam. Veel mensen gaan dan ook naar het binnenzwembad wanneer het winter wordt, maar je kan ook kiezen om te gaan winterzwemmen, maar hoe doe je dat precies? Dat lees je hier.

 

Is chloorbestendige kleding een echte must-have

Veel mensen weten alleen dat chloor heel erg goed is in het zwembad voor tegen de bacteriën, maar dezelfde mensen vergeten dat er ook nadelen zitten aan chloor. Chloor kan namelijk je zwemkleding beschadigen. Heel veel mensen zijn hier dan ook niet van op de hoogte.

 

Wel of geen zonnebrand onder de zonnebank

De meeste mensen houden er wel van om het hele jaar met een lekker bruin kleurtje rond te lopen, maar wat doet zonnebrand eigenlijk onder de zonnebank? Dat lees je hier.