Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips voor het kopen van een zwembroek

De zomer is weer begonnen, dat betekent dat we massaal weer naar het strand en de zwembaden gaan. Wij vinden het dan allemaal belangrijk dat we er ook op het strand of bij het zwembad goed bij lopen. Wij hebben daarom een aantal tips hoe jij de perfecte zwembroek kan kopen voor deze zomer. 

De voordelen van een zwembril

Na zwemkleding vinden mensen een zwembril ook erg belangrijk om mee te nemen naar het zwembad of naar het strand, maar is het eigenlijk ook echt zo belangrijk en wat zijn precies de voordelen van een goede zwembril? Wij vertellen je het hier.

Zo vind jij de perfecte jumpsuit!

De jumpsuit is er in vele verschillende stijlen en vormen. Het wordt ook wel een ‘one-piece’ item genoemd. De stof van een jumpsuit is vaak dun en wijdvallend, wat zorgt voor een heerlijk zomers, fris en comfortabel gevoel. Maar hoe kies je de juiste jumpsuit? Hieronder lees je een paar tips en trics om de perfecte jumpsuit te vinden die bij jou past! 

 

De checklist voor een dagje naar het strand met

Zon, zee en zand! Wie wil nou niet genieten in de zomer op het strand. Ook met je kleine kun je er volop van genieten. Maar hoe doe je dat precies? Wij hebben een checklist gemaakt voor een perfecte strand dag.

 

Zo vermaak jij je op het strand

We zien de laatste jaren dat veel meer Nederlanders een dagje naar het strand gaan tijdens hun vakantie, maar wat kan je allemaal doen op het strand? Dat lees je hier.

Sporten tijdens de zomer doe je zo

Ook tijdens de zomer is het belangrijk om te blijven sporten. Je kan dit onder andere doen door naar een sportschool te gaan met een airco, maar je kan ook creatief zijn. Het is toch veel lekkerder om naar het zwembad te gaan en daar te gaan sporten in het water. Wij snappen dat het erg lastig kan zijn om creatief te zijn. Daarom hebben wij een lijstje met oefeningen die jij in het water kan doen. Trek je zwembroek alvast af?