Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Helpt zwemmen bij het afvallen

Veel mensen weten wel dat zwemmen heel erg gezond is en een sport met vele voordelen. Zwemmen kan je ook gebruiken tijdens het afvallen. Maar hoe werkt dat dan precies en hoe efficiënt is het? Je leest het in deze blog.

 

Hoe moet je een wetsuit aantrekken

Het grootste probleem bij het dragen van een wetsuit is vaak dat het erg moeilijk is om aan en uit te trekken. Daarom hebben wij een aantal tips hoe je langer met je wetsuit kan doen en hoe je hem makkelijker aan en uit krijgt

 

De voordelen van een badjas

Eigenlijk praten we nooit erg veel over badjassen. Ja, het zit lekker maar verder zien geen voordelen. Maar wat is er juist zo interessant aan een vormloos kledingstuk? Iets wat je misschien maar een uurtje per dag draagt? Toch heeft een badjas heel erg veel voordelen. Wij zetten ze op een rijtje voor je. 

Het perfecte strandlaken

De tempraturen gaan binnenkort weer snel omhoog naar lekkere tempraturen. Het kan dan natuurlijk niet zo zijn dat je geen goede strandlaken hebt om mee te nemen naar het strand of zwembad. Daarom vertellen wij je waar het perfecte strandlaken aan moet voldoen. Waar liggen we anders zo lekker op te zonnen? 

Is zwemmen tijdens je zwangerschap gezond?

Het klinkt misschien gek maar het wordt wel massaal aangeraden. Is het zwemmen tijdens je zwangerschap dan wel gezond of is dit juist heel erg slecht? Wij zoeken het uit.

Zijn zwembandjes noodzakelijk bij het zwemmen?

Voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen zijn ze vaak verplicht. Maar hoe gebruik je ze nou eigenlijk en welke moet ik kopen voor mijn kind? Je leest het hier