Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

6 redenen waarom zwemmen zo gezond is

Duik in de wereld van zwemmen en ontdek waarom deze activiteit veel meer te bieden heeft dan alleen verkoeling op een warme dag. Zwemmen staat bekend om zijn veelzijdigheid en positieve effecten op de gezondheid, ongeacht je leeftijd of fitnessniveau. Hier zijn 6 redenen waarom zwemmen een fantastische keuze is voor zowel de geest als het lichaam.

Witte badkleding die doorschijnt? 8 tips!

De zomer is in volle gang en dat betekent tijd voor zon, zee en strand! Witte badkleding is tijdloos en elegant, maar het kan soms uitdagend zijn om het zelfverzekerd te dragen omdat het soms doorschijnt. Maak je echter geen zorgen, want in dit artikel delen we een reeks waardevolle tips en trucs om je witte badkleding met flair te rocken zonder ongewenst doorschijnend drama.

Je nieuwe bikini wassen voordat je hem draagt?

Je hebt eindelijk de perfecte nieuwe bikini gevonden en kunt nit eachten om hem aan te trekken. Maar wacht even, voordat je je nieuwe aanwinst meteen aantrekt, is er een belangrijke vraag: moet je je nieuwe bikini wassen voordat je hem draagt? Lees hier wat je het beste kunt doen. 

Kies jouw ideale bikini bovenstukje

Ontdek de ideale bikini bovenstukjes die perfect passen bij jouw figuur en stijl. Lees onze tips om te kiezen welke bovenstukjes geschikt zijn voor verschillende borsttypes en lichaamsvormen. Waar moet je op letten bij het kopen van een bikini?

De speedo is terug én hoe!

In een wereld van voortdurend veranderende modetrends lijkt de strakke zwemslip zijn weg terug te vinden naar de stranden en zwembaden. Wat ooit als uit de mode werd beschouwd, beleeft nu een opmars als een veelzijdige en geliefde stijl van badkleding. Fabrikant Speedo rapporteert een indrukwekkende stijging van de verkoop en bestellingen van de zwemslip. Om precies te zijn: meer dan 200 procent ten opzichte van vorig jaar. Wat maakt deze strakke zwembroek nou zo hip en is een speedo nog geschikt voor jou? Je leest het hier! 

Zó voorkom vergeling van je badkleding

Zon, zee en strand en mooi weer. Jouw dag kan niet stuk. Tot je ontdekt dat je nieuwe badpak of bikini van kleur verschiet! Lees: geel wordt. “Dit kan toch niet waar zijn?”, denk je. Die heb ik net nieuw gekocht. Geen paniek! Met deze handige tips kun je jouw badkleding in topvorm houden en vol vertrouwen blijven stralen aan de rand van het zwembad of de zee. Lees verder en ontdek hoe je het drama van verkleuren voorkomt.