Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De leukste waterglijbanen van Nederland!

Vakantieparken met subtropisch zwembad zijn populair. En helemaal als deze een waterglijbaan heeft. Op deze parken vind je de leukste waterglijbanen in Nederland. Met een lange vrije val. Of waar je met zijn vieren op een band zit. Durf jij het aan?

Zo behoud je je bruine kleurtje na de vakantie!

Ben je lekker op vakantie geweest en wil je nog zo lang mogelijk genieten van je mooie, bruine kleurtje? Dat kan! Wij vertellen je hoe.

Zwemmen: is het echt zo gezond?

Zwemmen is meer dan alleen een leuke bezigheid. Het is namelijk erg goed voor zowel je lichamelijke als geestelijke gezondheid. De voordelen zijn veel meer dan alleen het verbeteren van je conditie. In vergelijking met andere sporten is het minder schadelijk en je krijgt tegelijkertijd een full body workout. Je traint zowel je onder- als bovenlichaam. In deze blog lees je meer over de vele voordelen van het zwemmen.

 

5 redenen om te zwemmen

We zitten alweer halverwege de maand september. Dit is dé maand om die goede voornemens, die je in januari voor jezelf opgesteld hebt, nu eens écht uit te voeren. Wil je graag aan je conditie werken of misschien zelfs een paar kilo kwijt? Dan is zwemmen dé sport voor jou!

Feit of fabel: zwemmen na het eten gevaarlijk?

Feit of fabel: is zwemmen na het eten gevaarlijk? Het is ons van jongs af aan aangepraat dat het zo is, maar is het ook daadwerkelijk zo? Wij vertellen het je hier!

5 bestemmingen voor de nazomer 2022

Je houdt er van om je koffers in te pakken en op weg te gaan naar onontdekte bestemmingen. Dan ben je helemaal in je element. Nu komen de regenachtige en koudere dagen er weer aan in Nederland, maar je wil je bikini nog niet opbergen. Wij geven je een aantal tips voor de mediterrane vakantiebestemmingen in de nazomer waar jij lekker de zon op kunt zoeken.