Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemkleding mag dit jaar knallen!

 

Met de tropische temperaturen die ons de afgelopen weken zo nu en dan aandoen, komt de zwemkleding ook weer eens uit het stof. En dat zal de komende zomermaanden alleen maar meer gebeuren! Hoe vervelend… ;-) Maarre…is de zwemkleding van vorig jaar nog wel zo up-to-date? Loopt je kindje er wel helemaal volgens de allerlaatste zwemmode bij? Om dat even zeker te stellen hier de trend op gebied van kinderzwemkleding even op een rijtje.

 

De jongens doen het, ook in het water, op z’n ‘stoers’. Het komt er eigenlijk op neer dat dat wat papa aan heeft, ook gekopieerd kan worden voor het kind. Het mag kleurrijk en druk beprint. Om de zwembroek (en dan scoort de zwemshort ook dit jaar weer heel hoog) wat extra cachet te geven, kan er een boxershort met rand onder gedragen worden. De zwembroek wordt dan net ietsjes lager gedragen, zodat goed duidelijk is welk merk boxer er onder zit; het zijn de details die het ‘m doen.

 

Ook de strakkere zwemboxer wordt dit jaar weer volop terug gezien op de stranden, aan de meren en in de zwembaden. Zeker voor de fanatieke waterratten een comfortabel stuk zwemkleding.

 

De meiden laten net als de jongens veel kleur zien deze zomer. De Ibiza-stijl doet het geweldig. Een bikini met een broekje en daarover een bijpassend rokje: helemaal hip. Het wat meer sportieve meisje komt met een leuke surflook het strand oplopen. Een korte zwemshort met knoopjes, die met een shirtje erboven ook weer goed als korte broek dienst kan doen. Ook hier weer een bijpassende bikini. Badpakken met pijpjes, met een halterlijn, met een rokje eraan vast: ook dit item is nog lang niet uit het modebeeld weg te denken.

 

Onder de streep komt het er eigenlijk op neer dat het vrolijke zomergevoel ook echt van de zwemkleding af moet spatten. Kleur, prints: alles feest. Tel daar een vrolijke lach en een zonnetje bij op: zwemmen maar!

 

Op de foto:    

Stoer én zomers, deze zwemshort van Billabong

Een waanzinnig vrolijk badpak van Wild: dit is pas Flower Power!

                  

maandag 6 juni 2011
Hester
Zwemkleding, badpak, bikini, zwemshort