Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemkleding als onderdeel van je outfit

Ok, we noemen het zwemkleding, maar veel van de prachtige badmode op deze site kan je prima de hele dag dragen als je de bikini top, het badpak of het broekje combineert met bijvoorbeeld een leuke strandbroek of shirt. Je kan eindeloos je favo outfit bij elkaar mix & matchen en voor je het weet heb je met maar heel weinig items een heleboel verschillende outfits bij elkaar met verrassende looks en diverse stijlen. 

 

Te mooi om onder je kleren te verstoppen

Lekker wandelend van je hotel naar de gezellige winkelstraat of slenterend van de ijsjesverkoper naar het strand kan het allerbeste in luchtige kleren en wetend dat je je niet meer op het strand hoeft om te kleden. Je hebt immers je zwemkleding al onder je kleren aan of sterker nog..je hebt ze gewoon aan als main outfit omdat je bikini gewoon te mooi is om te verstoppen onder je kleren.

 

Zomerse look

Cover-ups en bijpassende slippers maken je zomerse look natuurlijk helemaal compleet. Een boardshort waar je mee kan zwemmen, kan ook prima dienst doen als korte broek en een zwemrokje kan perfect als gewoon kort rokje. Vaak beschermen deze kleding zelf nog beter tegen de zon met de uv-bescherming van de stoffen. 

 

Verslavende bezigheid

De mix & match trend is natuurlijk superhandig doordat je losse bikinitops en bikinislips in verschillende modellen hebt, die je daardoor met elkaar kunt combineren en daarbij dus ook met je strandbroek of shirt kan matchen. Het is een verslavende en heerlijke bezigheid om al die leuke kleren met elkaar te combineren en te zoeken naar die ene perfecte bijpassende zonnebril of zonnehoed. 

Alle trendy zwemkleding op 1 plek verzameld

Je heb vast wel wat inspiratie opgedaan met bovenstaande looks, maar het is maar een klein tipje van de sluier, want op deze site vind je trendy zwemkleding van bijna álle merken die we voor je verzameld hebben op 1 plek. Het enige wat jij nog hoeft te doen is op zoek gaan naar je favoriete bikini, badpak of tankini en voor accessoires en zonnebrand kan je dan ook meteen je slag slaan. Paradise, here we come!

 

 
dinsdag 4 april 2017
Roos
zwemkleding, outfit, look, dagelijks, dragen, oodt