Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemkleding Arena ademt en beweegt mee

De zoon van Adi Dassler, het brein achter Adidas, is verantwoordelijk voor de oprichting en het succes van Arena, hét merk voor zwemkleding. Horst Dassler richtte het merk op in 1972 en inmiddels staat het bekend om zijn kwaliteit en wordt het op handen gedragen door de meest succesvolle zwemmers. Met de nieuwe lijn zwemkleding voor vrouwen, de Body Sensation collectie, wordt deze populariteit alleen maar groter.

 

Alsof u naakt zwemt

Met de nieuwe collectie vergroot Arena het comfort van de badpakken aanzienlijk. Dankzij het geweldige materiaal en de bijzondere techniek die gebruikt is bij de ontwikkeling van de lijn, zijn de badpakken een soort tweede huid. Het materiaal is zo dun en ademend dat u nauwelijks merkt dat u een badpak aan hebt. Ideaal voor zowel de recreatieve zwemsters als de sportievelingen: een licht badpak betekent dat het weinig water op kan nemen, waardoor het uw prestaties in het zwembad vergroot. Voor de recreatieve zwemsters betekent het optimaal comfort!

De badpakken zijn uiteraard goed beschermd tegen de invloeden van chloor op het materiaal. Doordat de stof zo ademend is, is uw badpak ook supersnel droog: handig als u haast hebt. Bovendien verbleekt het badpak niet in de zon!

 

Voor het oog

De open constructie van het badpak en de speciale snede garanderen dat de badpakken niet alleen functioneel, maar ook elegant zijn. De nieuwe lijn van Arena bestaat uit meerdere modellen, allemaal beschikbaar met een hoge of juist lage uitsnede zodat er ook voor u een ideaal badpak tussen zit! Een bijzonder badpak uit de nieuwe collectie zwemkleding is toch wel de Moda: dit badpak is dubbelzijdig.
 

vrijdag 18 november 2011
Claudia
Zwemkleding, Arena