Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwembroek gewaardeerd Vaderdag cadeau!

Aanstaande zondag is het weer zover, de derde zondag in juni: Vaderdag! En laten we eerlijk zijn, we weten allemaal hoe moeilijk het is om een leuk cadeau voor vader te vinden. Volgens een onderzoek van Detailhandel Nederland spenderen we dit jaar iets meer aan Vaderdag dan de voorgaande jaren, namelijk 45 euro.

 

 

 

En wat kopen we dan zoal? Volgens het onderzoek ziet vader het liefste een cadeau dat te maken heeft met buiten, zoals bijvoorbeeld een barbecue, tuingereedschap, een vuurkorf of een terrashaard. Maar wat te denken van een zonnebril, een zwembroek of zwemshort? Ook deze cadeaus worden zeer gewaardeerd door paps. Zeker zo vlak voor de vakantie!

 

Traditioneel worden ook veel verzorgingsproducten en aftershaves gekocht voor vaders, dat doet het immers altijd goed. En tot slot kan vader ook blij gemaakt worden met sportkleding of sportattributen, als pa tenminste een sportief type is.

 

 

 

Welk Vaderdag cadeau u ook kiest, uiteindelijk gaat het natuurlijk om de gedachte. Bovendien een cadeau dat met zorg is uitgezocht wordt altijd gewaardeerd!

donderdag 16 juni 2011
Barbara
vaderdag, zwembroek