Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemactiviteiten tijdens corona

 

Zoals het er nu naar uit ziet worden de corona maatregelen versoepelt. Dat zal ook betekenen dat we ons weer kunnen verheugen op dagjes weg. In dit artikel staan leuke ideeën om te doen in het openbare zwembad. Mochten de maatregelen nog niet zo versoepelt zijn, dan kunnen deze tips ook gewoon opgevolgd worden vanuit huis. Als het zwembad nog niet open is zou je altijd je eigen (zwem)bad kunnen gebruiken, ook het openbare watertje bij jou in de buurt zou een goede optie kunnen zijn.

 

Dauwzwemmen

Als aller eerste geven we je de tip op te gaan dauwzwemmen. Dauwzwemmen is het zwemmen op de vroege ochtend. Je begint je dag met een heerlijke duik in het water. In de openbare wateren zul je de mooiste situaties zien. Zo zie je bijvoorbeeld de zon opkomen en de natuur ontwaken. Voor een ochtend duik in een zwembad zou je je moeten laten informeren over de openingstijden van de plaatselijke zwembad. Na het dauwzwemmen is het belangrijk dat je je goed afdroogt. Om jezelf warm te houden kan je er voor kiezen om een extra (grote) handdoek mee te nemen naar de zwemlocatie.

 

 

 

Moonlightzwemmen

Het tegenovergestelde van dauwzwemmen is moonlightzwemmen of late night zwemmen. Deze activiteit kan je natuurlijk elke avond organiseren. Een heerlijke duik in het water voor het slapen gaan. Baantjes trekken in de late uurtjes, een lekker bad met extra veel schuim om te relaxen of een lekkere duik in natuurlijk water tijdens de ondergaande zon en de opkomende maan. Moonlight zwemmen is het indrukwekkends tijdens de volle maan, die eén keer in de maand plaats vindt. Om een extra thema te geven aan de zwemavonturen zou je bijvoorbeeld voor glow-in-the-dark kunnen kiezen. Met de fluoriderende kleding en accessoires geeft het al gauw een extra sfeer aan de avond.

Veelzijdige neon roze bandeau bikini van PHAX

 

Filmavond in het water

Organiseer een leuke filmavond maar dan net even anders. Vanuit je eigen bad of het opgezette zwembad achter in de tuin. Tover je (zwem) bad om tot een bioscoop ter water. je zou vrienden uit kunnen nodigen, maar het is natuurlijk ook heerlijk om gewoon lekker zelf te genieten van een heerlijk avondje film kijken, terwijl je lekker in het water ligt te dobberen. Let op dat je genoeg te drinken en te snoepen hebt bij het bad, zodat je niet uit het water hoeft te gaan. Regel een heerlijk luchtbed voor in je zwembad.

 

Pool party

Organiseer een poolparty in je achtertuin. De kans is groot dat de vakanties naar het buitenland niet door kunnen gaan, daarom zou je op zoek moeten gaan naar een vakantie in eigen land. Of misschien zelfs wel in eigen tuin. Wat is nou het onderdeel van de vakantie wat absoluut niet mag ontbreken? Het water, een zwembad, het spetteren en relaxen in het water. Als je toch een zwembad achter in je tuin hebt staan en zin hebt in een feestje, zou je een geweldige poolparty organiseren. Nodig je vrienden uit, zorg voor de leukste accessoires om het feest tot een groot succes te maken. Discolampen, muziek en gepaste badkleding. Aangezien je er van uit kunt gaan dat je niet de hele avond in het zwembad hangt, zou je extra kleding en schoeisel mee kunnen nemen om aan te trekken als je het water uit komt.

 

 
dinsdag 19 mei 2020
Lizz