Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwanger & Zwemmen in stijl

Honderden beschuitjes met muisjes ronddelen, de laatste voorbereidingen treffen voor de babykamer en het geboortekaartje uitzoeken… Als je in verwachting bent van een kleintje kan je wel wat relax-time gebruiken! Gezellig met je vriendinnen of je partner naar het zwembad, de sauna en het heerlijke bubbelbad is ideaal voor complete ontspanning. Nu nog een perfecte zwemoutfit, die praktisch is, en er ook nog eens leuk uitziet! Met deze positiezwemkleding ben jij er klaar voor!

 

 

Dont: badpak, do: tankini/bikini

Een badpak als je zwanger bent is niet handig. Je spendeert zoveel tijd op het toilet te vinden dat een badpak geen optie is. Wil je toch de badpak look? Dan is de tankini een perfecte oplossing: een in tweeën gedeeld badpak, dat je makkelijk aan en uit kunt trekken. Wil jij flink showen met je prachtige buik? Ga dan voor een sexy positiebikini. Genoeg steun in de cups, en het broekje is aan de bovenkant lekker wijd, voor optimaal draagcomfort.  

 

Tip

Zorg ervoor dat er voldoende steun in het decolleté zit! Vooral als je zwanger bent verandert je lichaam snel en heb je toch echt dat beetje extra steun nodig voor een perfecte zwemlook! 

 

zondag 17 augustus 2014
Esther
Positiebadmode, zwangerschapszwemkleding, in verwachting, badmode