Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zonwering voor heren

 

Er zijn verschillende manier om je te beschermen tegen de zon. Het is logisch dat je als eerste denkt aan zonnebrand op het moment dat je denkt aan de bescherming tegen de zon. Toch zijn er meerder manieren om jezelf te beschermen tegen de warme zonnestralen.

 

Zonnebrand

Zonnebrand is een goed middel om jouw lichaam te beschermen tegen de zonnestralen. Als je geen zonnebrand gebruikt, dan is de kans groot dat je je verbrand. Daardoor zal de veroudering van de huis sneller gaan. Het is wetenschappelijk bewezen dat de mensen die zonnebrand smeren minder huidveroudering tonen. Dat zou dus een extra rede moeten zijn om jezelf te beschermen tegen de zon doormiddel van zonnebrand. Zonnebrand is verkrijgbaar in verschillende factoren. Toch zitten er tussen factor 30 en factor 50 maar 1 procent verschil in de bescherming ervan. Wij raden het dus ook aan om een factor 50 crème aan te schaffen.

 

 

Zonnebril

Een zonnebril is een hulpmiddel dat je ogen beschermt tegen de zon. De bril zorgt ervoor dat het de licht inval verminderd waardoor het rustiger aanvoelt voor de ogen om te kijken. Voordat je een zonnebril aanschaft is het handig om te kijken hoeveel procent de oogbescherming is. Dat kun je checken doormiddel van het lezen van de beschrijving of doormiddel van het stickertje op de bril. Als daarin/ daarop 100% UV of UV400 staat, dan betekend dat dat de bril een bescherming biedt van 100 procent. Naast het feit dat de zonnebrillen jou een oogbescherming biedt is het ook nog eens een leuk mode item. De brillen zijn er in verschillende vormen, kleuren en maten waardoor je je persoonlijke look een extra tintje kan geven.

 

 

Caps en petjes

Een ander mode item en zonnebescherming zijn petjes en caps. Een pet is ontworpen met een functionele functie. Dat is namelijk het beschermen van je ogen tegen de zon. Verder bieden een pet en een cap ook bescherming voor je hoofdhuid. De items voorkomen dat dit gebied verband. Daarnaast hebben de items nog een voordeel. Als je een hoofddeksel draagt dan houdt het je lichaamstempratuur onder controle. De items blokkeren namelijk een groot deel van de zonnestraling waardoor je lichaam koeler blijft. Ondanks al deze functionele functies blijft de pet ook gewoon een top mode item. Het maakt je outfit af.

 

 

After Sun

Ondanks alle maatregelen wat je neemt om jezelf te beschermen tegen de zon, is het altijd verstandig om je in te smeren met after sun. Doe dit nadat je de zonnebrand van jezelf hebt afgewassen doormiddel van een bad of een douche. Na elke vorm van blootstelling aan de zon (dus ook als je niet verbrand bent) is het smeren van de crème een verstandige keuze. Elke vorm van verkleuring wijst erop dat je huid schade heeft opgelopen. De after sun verkoelt en hydrateert de huid, daardoor voorkomt het dat je huidschade oploopt. Een bijkomend voordeel van de after sun is dat de crème er voor zorgt dat je mindersnel gaat vervellen, daardoor kun je langer genieten van je gebruinde huid.

 

 
zaterdag 20 juni 2020
Lizz