Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zonwerende en modieuze zwemkleding

Iedere moeder weet hoe zwaar een dagje aan het zwembad kan zijn. Lekker onderuit in een stoel en genieten van de warme zon is er amper bij. Het is vooral heel goed opletten dat de kleintjes niet in razend tempo verbranden. Natuurlijk is het belangrijk dat ze goed drinken of af en toe in de schaduw spelen. En veel moeders zie je de kinderen van top tot teen insmeren met zonnebrandcrème. 

 

Vlekken op zwemkleding

Maar het veelvuldig insmeren kent natuurlijk nadelen. Ten eerste blijf je ermee bezig. Je kids vliegen immers in en uit het water en spoelen bij iedere duik je pas aangebrachte beschermlaag weer van hun lichaam. Daarnaast kan zonnebrandcrème lelijke vlekken maken op hun leuke zwembroek of badpak. Die vlekken zijn er amper af te krijgen en de zwemkleding kan er door verkleuren.
 
 

Lekker beschermd

De oplossing voor dit probleem komt de zonwerende zwemkleding. Er zijn diverse merken die zwempakjes hebben ontwikkeld met UV 50-bescherming. De zwempakjes bestaan uit één stuk en beschermen beruchte plekjes als de schouders optimaal. En omdat het pak van nek tot knie beschermt, bespaar je een heleboel liters zonnebrandcrème. Op het gebied van zonwerende zwemkleding bestaat er ook de tweedelige variant. Dit model bestaat uit een T-shirt en een short. Door het handige kraagje is je kleine man of vrouw optimaal beschermt tegen de felle zon en kun jij rustig genieten van je zwemmende kroost. 
 
Tot slot zijn de modellen ook nog eens hartstikke modieus en zitten ze heerlijk. De zonwerende zwemkleding is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Een zorgeloze nazomer gewenst!
 
zaterdag 1 september 2012
Claudia
nazomer, zon, UV-straling, bescherming