Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zonnen

Wat een heerlijk weer was het vandaag! Veel mensen die vandaag een vrije dag hadden, genoten in de tuin van de zon, zaten gezellig op het terras of gingen ontspannend een dagje naar het strand. Vandaag kon het allemaal, want de zon scheen heerlijk op onze gezicht!

Zonnebrandcrème

Zonnen is iets wat veel mensen doen en ik geef eerlijk toe, ik ben ook dol op zonnen! Je krijgt het lekker warm en ook wordt je vaak prachtig bijgekleurd. Een zomers tintje wilt iedereen wel! Maar hoe lekker zonnen ook is, zonnen kan ook heel gevaarlijk zijn. De zonnestralen bevatten een UV-stralingen. Deze gevaarlijke stralingen kunnen huidkanker veroorzaken. Ook kan de huid worden verbrand. Om dit tegen te gaan, is het van uiterst belang om je huid goed in te smeren met zonnebrandcrème. Ook op een dag dat het buiten lekker 15-18 graden is en het zonnetjes schijnt, is het belangrijk om je gezicht goed in te smeren.

 

Zonnestralen beperken

De zonnebrandcrème beperkt de schade die de UV-stralingen toebrengen, maar je kunt nog meer doen om de schade te beperken! Zo is het dragen van een strandtuniek of strandjurkje ideaal als je een wandeling gaat maken op het strand. Ook het dragen van een prachtige strandhoed werkt. Het dragen van een strandhoed is niet alleen handig, het is ook nog eens een echte mode musthave! De strandhoed is één van dé zomerse accessoires die jouw zomeroutfit helemaal compleet maken. Met een strandhoed ben jij een echte eyecatcher, een echte fashionista! En een heel makkelijke tip: zoek de schaduw op.

 

 

Ben jij nou ook zo dol op zonnen? Zon dan alsjeblieft niet de hele dag en smeer je van te voren altijd goed in. Mocht je in tussentijd gaan zwemmen? Ook na het zwemmen opnieuw insmeren is helemaal geen slecht idee. Wij wensen jullie nog een fijne zomerse avond en een prettig weekend!

 

vrijdag 15 mei 2015
Lisa
zonnen, zonnebrand, zonnebrandcrème, crème, strandhoed, strandjurk, strandtuniek