Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zonnebrillen van 2016

Zonnebrillen, letterlijk de eyecatcher van je strandoutfit! Heb jij al een nieuwe zonnebril? Nee? Geen probleem, we hebben hier de belangrijkste trends voor je op een rijtje gezet, zodat jij snel voor de eerste felle zonnestralen gaan stralen een leuke en trendy zonnebril kan uitzoeken!

1. Moderne cat eye zonnebril

We kennen allemaal wel de cat eye zonnebril, namelijk de bril met opwaartse hoeken die hierdoor doet denken aan een kattenoog. Jaren hiervoor waren dit vaak subtiele hoeken, maar dit jaar gaan we een stapje verder. De cat eye brillen zijn aparter en unieker en hierdoor een stuk moderner. 
 
 
 

2. Dikke monturen 

Dit jaar geldt: hoe breder en dikker het montuur, hoe beter! Dit kan in alle vormen, ronde brillen, cat eye brillen, hoekige brillen, als de randen maar breed zijn zit jij goed!
 
 

3. Grijs

Een opvallende trend is de kleur grijs. In meerdere fashionshows was deze kleur erg vaak terug te zien. Een keer wat anders dan zwart en bruin, en ontzettend stijlvol! 
 
 
Hopelijk hebben we je kunnen inspireren voor jouw eigen perfecte zonnebril! Zit hier iets voor jou tussen? Of hou jij het liever bij basic en tijdloos?
 
zaterdag 16 januari 2016
Jinke
zonnebril, sunglasses