Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zonnebril trends 2015

Een zonnebril is ontzettend belangrijk in de zomer. Het is natuurlijk van belang om je ogen goed te beschermen tegen de uv-straling van de zon, maar een zonnebril maakt ook je strandlook helemaal compleet. Ook op zonnebrillen gebied zijn ieder jaar weer trends te spotten. Hier zijn de leukste trends van 2015!
 

Pilotenbril

De pilotenbril is, net als voorgaande jaren, ook dit jaar weer een hit. Dit mooie model geeft je een wat sportievere look. Andere jaren zag je dit model vooral met zwarte glazen, maar dit jaar niet! Rode of blauwe glazen, doorschijnend glas of spiegelglas, alles komen we dit jaar tegen. Lekker zomers en vrolijk!
 

Spiegelglazen 

Zonnebrillen met spiegelglazen zijn helemaal hip dit seizoen, vooral de felgekleurde spiegelglazen. Met deze glazen zijn je ogen niet te zien, dit kan altijd van pas komen. De gekleurde glazen zijn een echte eyecatcher. Je ziet de spiegelglazen zowel in pilotenbrillen als in andere modellen. Ook dit is weer een heel vrolijke en zomerse trend. 

Ronde glazen

Een ander model wat dit jaar erg hot is, is de zonnebril met ronde brillenglazen. Hier zijn een heleboel varianten van: dikke en dunne monturen, neutrale en felle kleuren, zwarte glazen en gekleurde glazen en ga zo maar door. Als je een model koopt met heel grote glazen krijg je een dramatisch, vrouwelijk effect, maar als je gaat voor kleiner glazen krijg je een wat sportievere uitstraling. Met deze trend kun je echt alle kanten op!
 
De trends van dit jaar zijn erg divers. Dit is fijn, want zo zit er voor iedereen wel iets tussen. Heb jij nog geen zonnebril? Kijk dan nu gauw hieronder of op zwemkleding.nl en scoor de zonnebril die jou het meest aanspreekt. Want voor je het weet, is het zomer! 
 
zaterdag 28 maart 2015
Jinke
zonnebril, zomer, 2015