Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zomervakanties al volop geboekt!

De voorjaarsvakantie is voor een gedeelte van het land nog maar net begonnen en we zijn alweer volop aan het denken aan de zomervakantie! Met het heerlijke zonnetje van de afgelopen dagen is dat ook niet zo gek; je krijgt er de zomerkriebels van! Wij Nederlanders houden van zon en dat is te merken. De zomervakantie wordt alweer volop in de agenda gezet én al geboekt! Heb jij ook zo'n zin in de zomer?

 

Turkije en Griekenland

Zonnige bestemmingen als Turkije en Griekenland zijn ook dit jaar weer erg in trek. Volgens cijfers van de ANVR/GfK Travelscan zijn de vakantieboekingen flink gestegen: ten opzichte van vorig jaar zijn er nu maar liefst 28% meer boekers voor een reis naar Griekenland en voor Turkije is dit verschil nu al 5%! Het is natuurlijk ook het leukste om de vakantie in een zonnig oord door te brengen, waar je volop kan genieten van de rust, de zon en het heerlijke vakantieleven.

 

Perfecte bikini

Bij zon, zee en strand hoort natuurlijk dé perfecte bikini. Wij hebben de favorieten voor het komende seizoen voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij je optimaal voorbereiden op een fantastische zomer met vrienden, familie, zon, cocktails en een perfecte strandoutfit!

 

 

 

Favoriet?

Welke vakantiebestemming is jouw favoriet? Ben jij een zonner of ga je toch liever voor een actieve vakantie in de bergen? Of misschien is een combinatie van de twee wel perfect voor jou! We zijn benieuwd! 

 

 

 

 

vrijdag 14 februari 2014
Esther
Zomervakantie, boeken, zomerzon