Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zomerse sandalen 2014

Met het prachtige weer van vandaag kan een goed stel sandaaltjes natuurlijk niet ontbreken. Sandaaltjes maken je zomerse outfit helemaal af: als een kers op de taart. Het makkelijke van deze platte schoenen is dat je ze overal bij kunt dragen. Een mooie strandoutfit wordt bijvoorbeeld enorm stijlvol door de perfecte sandaal eraan toe te voegen. Naast dat ze super stijlvol zijn, zijn sandalen ook nog eens heerlijk comfortabel! Alleen maar voordelen dus, die sandalen! 
 
 
 
Je ziet ze langzamerhand overal in de etalages verschijnen. Ook in advertenties zien we ze weer volop, en mijn modehart gaat spontaan harder kloppen als ik de oneindige keuzemogelijkheden voorbij zie komen. Natuurlijk komen de sandelen in diverse categorieën. Zo heb je de superchique sandaal, die erg geschikt is voor tijdens een feestje. Dan is er ook nog de stoere sandaal, die perfect samengaat met een stoere short. De lieve sandaal kan natuurlijk gecombineerd worden met een schattig rokje, voor optimale "cuteness". 
 
Er zijn natuurlijk nog veel meer soorten sandalen te vinden. Om je enigszins een overzicht te geven, heb ik de leukste hieronder voor je geselecteerd! Welke sandaal is jouw favoriet? Laat het ons weten via Facebook. We zijn benieuwd! 
 
zondag 25 mei 2014
Esther
Sandalen, 2014, combineren, comfortabel, stijlvol