Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zomerkleuren badmode 2014

De winter is nog niet eens voorbij en we beginnen ons nu al druk te maken over de zomerkleuren voor de badmode van 2014. We kunnen geen genoeg krijgen van de bikini’s, badpakken en andere zwemkleding en we kunnen niet wachten tot de nieuwe collecties vol vrolijke prints, zomerkleurtjes en leuke details in de etalages hangen. Maar welke kleuren worden nu in 2014 helemaal hot?

 

Trends 2014

De absolute trend die we spotten zijn witte engelachtige kleuren. Wit of net-niet-wit, gebroken wit, crème of heel zacht roze zijn allemaal tinten die in de collecties van de grote designers te spotten zijn. Hier en daar een knallend item die volledig afsteekt tegen de rest maakt de outfit spannend. Dit geld natuurlijk niet alleen voor gewone outfits. Deze trend kan je ook gewoon op je badkleding toepassen. Een witte bikini combineren met prachtige donker gekleurde sieraden of een mooie sjaal.

 

 

Engelachtig!

Met de prachtige mooie lichte kleuren ben jij helemaal klaar voor de zomer van 2014! Prachtige bikini’s, badpakken in mooie wittinten en strandtunieken met een engelachtige uitstraling zorgen voor een prachtige look. Ben jij ook zo gek op de wittinten?  Dan kan je deze zomer je hart ophalen aan de nieuwste trends met de mooiste kleuren.

 

dinsdag 5 november 2013
Esther
zomerkleuren, badmode, 2014, wittinten