Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zomerkleding voor dames

Als het warmer wordt, hebben we het liefste zo min mogelijk kleding aan en vertrekken we naar de waterkant. Maar wat is nou iets leuks om over de zwemkleding aan te trekken? Alleen een badpak of bikini zal niet genoeg zijn. We willen nog wel een beetje bedekt over straat lopen als we naar het water vertrekken.

 

Lekker luchtig

Tijdens de warme zomerdag wil je natuurlijk geen warme kleren aan. Gelukkig zijn er genoeg luchtige kleren ontworpen zodat je niet oververhit raakt in de kleding. Er zijn verschillende soorten kleding die je kunt dragen over je zwemkleding. Het ziet er leuk uit en ondertussen voelt het net alsof je nog steeds gewoon in je bikini of badpak loopt.

 

Strandjurkjes

Onderweg naar je bestemming is een strandjurkje het perfecte item om te dragen. Het ziet er lekker zomers uit en zo voelt het ook. Het jurkje straalt een en al vrouwelijkheid uit. Er zijn verschillende soorten strandjurkjes die je zou kunnen dragen naar het stand of het zwembad. Allereerst nemen we de halterjurkjes onder de loep. Met een halterjurkje (en de juiste zwemkleding) komt je decolleté perfect uit. ook bestaan er jurkjes die zonder bandjes, deze jurken heten bandeau jurken. Het voordeel van deze jurk is dat je schouders op een egale manier bruin worden. naast deze 2 jurken zijn er natuurlijk ook andere strandjurken die gewoon bestaan uit een bandje of een mouw.

 

LASCANA strandjurk met paisley-dessin

 

De pareo

Een opkomende strandtrend is de pareo. Een pareo is een veelzijdig kledingstuk. Het kan op veel verschillende manieren gedragen worden. Daarom is het ook een populair item. Een pareo is vergelijkbaar met een omslagdoek, het is luchtig en veelzijdig. Je zou het kunnen dragen als een jurkje. Of je knoopt het tot dat er een rok ontstaat. Veel verschillende mogelijkheden.

 

Tunieken


Een tuniek wordt veel gedragen door vrouwen. Het zijn kledingstukken die niet alleen op het strand of aan het zwembad te vinden zijn. Tunieken zijn blouses die meestal luchtig en wijd zijn. Doordat het kledingstuk wat wijder uitvalt, is het een perfect item om de ‘probleemzones’ te bedekken. Zo kan jij zelfverzekerd over straat en het strand lopen zonder dat je je schaamt voor de aanwezige rolletjes. Een tuniek is vaak een kledingstuk wat tussen een blouse en een jurk in zit. Een perfect kledingstuk om te dragen in de vrije tijd, maar ook op de werkvloer zijn het nette kledingstukken om te dragen.

 

 

Een strandshirt

Een strandshirt is een enorm handig item voor op het strand of voor aan het zwembad. Een strandjurkje ziet er leuk uit en daarnaast is het ook nog eens super handig. Soms verdwijnt de zon nog wel eens achter de wolken, waardoor het buiten een beetje afkoelt. dan kan je je strandjurk aantrekken zodat je niet afkoelt. het is gemakkelijk aan en uit te trekken waardoor het een super handig item is voor op het strand. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen en kleuren. Voor iedere smaak is er wel een leuke strandjurk te verkrijgen.je zou ze ook kunnen combineren met je zwemkleding om een mooi geheel te creëren.

 

 
donderdag 11 juni 2020
Lizz