Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zomerhits

Bij het schrijven van dit blog werd ik zooo vrolijk. Ik ben namelijk op zoek gegaan naar de absolute zomerhits van de afgelopen jaren. Daar had ik gewoon zin in, alvast lekker in de sfeer komen van zon, zee, strand, zomerhoedjes op je hoofd, zand tussen je tenen, mijn nieuwe badpak aan..mmmmmmm. Zo ontzettende zin in! 
 

Wegdromen bij zomerse klanken

En om in zo’n vrolijke mood te komen, zelfs op een druilerige grijze zondag, heb je alleen maar je grote vriend Google nodig en het zoekwoord: Zomerhits. Binnen een paar klikken vult je kamer zich met de swingende warme klanken van de zomer. Binnen een paar seconden voel je hoe je teruggezogen wordt in de tijd: Samen met de jongen waar je zo verliefd op bent in een rubberbootje. Je ruikt de zonnebrand die hij zojuist nog op je rug heeft gesmeerd en je zomerhoedje is net in het water gevallen waar jullie een ontzettende lachbui over hebben gekregen. Dat doen zomerhits met je..niet alleen de klanken maken je vrolijk, het is het hele scala aan herinneringen die de melodie opwekt vanaf de eerste tonen. 

Top 4 zomerhits

En weet je…ik ga je nu een ontzettende vrolijke dag bezorgen, gewoon omdat het kan. Pak er maar alvast wat drinken bij, schop je schoenen uit, doe gek en trek je nieuwe bikini of badpak aan (om hem alvast in te wijden) en swing mee! Ik heb een top 4 samengesteld van zomerhits die jou zeker weten ook meteen aan vakantie, vrijheid en supermooi weer laten denken. Houd je vast, hier komen ze!
 
  • 1: De Lambada - Kaoma

Op nummer 1, het kan niet missen (deze móet je kennen): De Lambada van Kaoma. Een hit uit 1989! Pfoe! Hoe oud was jij toen? 
 

 

  • 2: I gotta feeling - Black eyed peas

Nou? Wat zei ik je, ben je al in zomerse sferen of niet? Hihi. Maar er komt nog meer, en niet minder dan I gotta feeling van Black Eyed Peas uit 2009. Zing je mee?

 

 
 
  • 3: Juanes - La camisa negra

Dan uit 2005 de niet te missen Juanes van La camisa negra. Zie ze swingen in de video! 
 
 
 
  • 4: Ketchup song - Las ketchup

Als laatste heb ik de Ketchup song van Las Ketchup uit 2002 uitgekozen. Toepasselijker kan niet, mooie bikini girls met supervette zonnebrillen uit die tijd, dansend met de mooiste boys van het strand. Wil ik oohook!

 


Wat is jouw favoriete zomerhit?

Zin gekregen in nog meer zomersongs? Internet staat er vol mee. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar jouw favoriete zomerhit! Laat het me weten op Facebook, dat zou ik echt heel erg leuk vinden. Doen!

 
 
zondag 1 mei 2016
Roos
zomerhits