Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zomerdipje

Voor velen loopt de zomervakantie alweer ten einde. En na zo'n heerlijk zonnige, relaxte vakantie is het niet altijd even makkelijk om weer aan het werk of naar school te gaan. Veel mensen zien er tegenop om weer terug te keren in de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse routine. Wij geven je een paar tips om vrolijk te blijven!

 

Het zomerdipje, hoe komt het?

De zomer is hét seizoen van genieten, relaxen, gelukkig zijn en vrolijkheid. Iedereen is uit op het grote genieten, of je buren nou richting Frankrijk vertrekken, of dat je zus in haar bikini in de tuin ligt. Alle genietfactoren liggen binnen handbereik in de zomer. Maar juist dit kan een mens opzadelen met schuldgevoelens, de enorme druk die op het seizoen 'zomer' ligt en het dwingende gevoel dat je moet genieten. Bij sommige mensen kan dit leiden tot een zomerdipje. 
 
 

Wat kan je er tegen doen?

In de winter is een dipje helemaal niet zo raar. Een mens heeft dan behoefte aan zon en beweging. In de zomer hebben we dit in overvloed, maar toch hebben veel mensen last van een dipje. Probeer te genieten van de kleine dingen. Een duik in het zwembad, een vogel die langs vliegt, een straaltje zonneschijn in de woonkamer. Voel je je even slecht? Ga er dan even rustig voor zitten en voel je niet schuldig dat het even wat minder gaat. Leg de lat eens wat minder hoog en wees wie je echt bent. Dan zal het zomerdipje aan jou voorbij gaan!
 
 
 
Bron afbeelding: nationalgeographic.nl
woensdag 15 augustus 2012
Nena
zomer