Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zo wild als........

Dierenprints zijn deze lente en aankomend zomer helemaal in de mode. We zien ze terug in kledingstukken, schoenen en tassen, maar ook op het gebied van zwemkleding! Vooral de luipaard- en zebraprint doen het goed. Jaren terug werd de luipaardprint nog ordinair gevonden. Dit is allang niet meer het geval. Een mooi badpak met luipaardprint en een grote, glamour zonnebril, zijn de ingrediënten voor een luxe uitstraling. 
 

 Zwemkleding dierenprints

Naast de bekende luipaardkleuren (geel, bruin, zwart) wordt er dit seizoen ook gespeeld met verschillende, opvallende kleuren. Durf kleur te bekennen en ga voor iets echt zomers!

Doordat er bij een luipaardprint meestal gebruik gemaakt wordt van warme kleuren, is deze print vooral aan te raden bij vrouwen die (snel) een gebruinde huid hebben. Voor vrouwen die een bleke huidskleur hebben, is de zebraprint meer geschikt. Dit komt voornamelijk door de zwarte strepen, die goed staan bij een lichtere huid en (donker)blonde haardos.

 

 

Ook bij de zebraprint is veel kleurvariatie mogelijk. Het wit wordt opgevuld met een leuk kleurtje (turquoise, roze, etc.) of juist de strepen worden vervangen in een andere kleur. Deze blijft echter wel donker (denk aan bruin, groen, etc.) zodat de zebra erin te herkennen blijft!

 

Durf de zomer te beginnen met een badpak of bikini in bovenstaande trend. Zet vervolgens een grote zonnebril op om ongegeneerd rond te kijken welke ogen er op u zijn gericht!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

donderdag 21 april 2011
Bertine
Zwemkleding, badmode, dierenprints