Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zo voorkom je beslagen zwembril glazenJe hebt er vast wel eens last van gehad, je zwembril beslaat tijdens het zwemmen. Voor serieuze zwemmers zijn zwembrillen erg belangrijk tijdens het zwemmen. Je wilt dan ook niet dat ze gaan beslaan puur omdat je zicht dan heel erg slecht wordt. Zwembrillen zijn er juist voor bedoeld dat je onder water goed zicht hebt. Ze zijn dan ook zo belangrijk voor serieuze zwemmers dat je nooit een zwemmer zonder zwembril zult zien zwemmen. Daarom zijn deze zwemmers op zoek naar manieren om een beslagen bril tegen te gaan. Daarom hebben wij een aantal tips hoe je dit kan voorkomen. 
 

Wel of geen anti-mistspray

Als serieuze zwemmer heb je er vast al eens van gehoord, anti-mistspray.  Deze spray zijn special geformuleerd om een duidelijk zicht te garanderen voor de duur van je zwemsessie. Zoals we hierboven beschreven is een beslagen zwembril een groot probleem bij zwemmers. Daarom zijn er ook al een aantal merken die nu anti-mistproducten produceren. Je hoeft dan alleen deze spray op je bril te spuiten. Let wel op. Je moet hem wel afspoelen voordat je de zwembril op zet. Dit moet omdat je deze spray niet in je ogen wilt hebben. Dit kan nare gevolgen hebben tijdens het zwemmen. Een tip die wij hebben voor het uitzoeken van een anti-mistspray is dat je goed moet kijken naar de recensies. Er zullen ongetwijfeld ook sprays op de markt zijn die eventuele schade aan je zwembril aan kunnen brengen. Verder moet je ook goed kijken als je zwembril wel geschikt is voor deze spray. Anders moet je onze volgende optie gebruiken. 

 
 
 
 

Bah, spugen op je zwembril?

Het klinkt inderdaad vies, het zal je dan ook erg verbazen dat dit helpt. Ook speeksel beschermt je bril tegen het beslaan. Het mooiste aan speeksel is dan ook dat het gratis is. Dit is dan ook een erg goede oplossing voor de mensen die niet een groot budget hebben. Je hoeft dan geen spray of andere producten aan te schaffen, je kan dan gewoon je eigen speeksel gebruiken. Je moet er dan ook niet te lang over nadenken voordat je, je zwembril op zet.

 
 
 
 

Zwembrillen met een anti-mistlaagje

Ja! De oplossing waar veel mensen naar zochten. Niet iedereen zit er naar te kijken om hun nieuwe zwembril te spugen of om nog een extra product aan te schaffen. Er zijn inmiddels ook al zwembrillen ontwikkelt die alles in een hebben. Hierdoor hoef je dan geen spray of speeksel aan te brengen aan je splinter nieuwe zwembril, wel zo fijn. Er zijn tegenwoordig verschillende zwembrillen op de markt die een anti-mistlaagje hebben op de glazen. Let wel op bij het dragen en gebruiken van zo’n bril. Deze laagjes zijn vaak erg gevoelig. Probeer er dan ook zo min mogelijk aan te zitten met je vingers en zo min mogelijk andere producten te gebruiken die tegen het beslaan werken zoals een spray of speeksel. Hierdoor kan het laagje namelijk beschadigen waardoor hij niet meer goed werkt. Je bril zal dan uiteindelijk ook weer beslaan en dat wil je natuurlijk niet. 

 
 
 
 

 

donderdag 27 mei 2021
Lizz