Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zo vind jij de perfecte jumpsuit!

De jumpsuit is er in vele verschillende stijlen en vormen. Het wordt ook wel een ‘one-piece’ item genoemd. De stof van een jumpsuit is vaak dun en wijdvallend, wat zorgt voor een heerlijk zomers, fris en comfortabel gevoel. Maar hoe kies je de juiste jumpsuit? Hieronder lees je een paar tips en trics om de perfecte jumpsuit te vinden die bij jou past! 

 

De voordelen van een jumpsuit

Een jumpsuit kun je naar allerlei gelegenheden dragen. Daarbij zit het ook heerlijk! Of je je jumpsuit nu naar een feestje, kantoor of het strand wil dragen, het kan altijd! Ook is een jumpsuit heel goed te stylen. Hoe? Lees dan verder!

 

Vind de juiste maat

Maar eerst: hoe vind je de juiste maat? Algemeen vallen jumpsuits wat los om het lichaam. Heb je brede heupen of een buikje? Een zwarte jumpsuit verbergt eventuele onzekerheden. Daarnaast is een variant met een bloezende top jouw ultieme match, zo valt je buikje namelijk minder op.

 

 

    

 

Heb je juist wat minder ronde vormen en wil je meer vrouwelijke vormen creëren? Kies dan voor een jumpsuit met een goede taille. Voor een vrouwelijke look laat je met een accessoire zien waar je heupen of taille zit. Doe dit met een mooie riem, of bind een jasje of vestje om je heupen.

Ben je klein van stuk? Vermijd hierbij riemen in de taille. Deze trekken je lichaam uit proportie. Kies liever een korte jumpsuit. Deze laat je benen een stuk langer lijken. En met hakken eronder maakt het je outfit helemaal af.

 

   

 
 

Heb jij juist lange benen? Lucky you! Kies dan voor een mooie wijde pijp of een one-piece die nét je enkels bloot laat. Dit breekt je benen een beetje en staat stiekem ook nog eens hartstikke sexy.

 

   

 

Style your jumpsuit!

Dus genoeg mogelijkheden om je jumpsuit te stylen! Elegante hakken voor langere benen, een riem voor meer taille en dat terwijl je maar één ding aan hoeft te trekken! Maar als het wat kouder is, of als je er wat netter uit wilt zien, kan je altijd nog een jasje of vestje boven je jumpsuit dragen. Draag het jasje of vest dan wel altijd open.

 

Vergeet je look niet af te maken met mooie accessoires! Zoals een mooie ketting, oorbellen of een leuke strandhoed.

 

Nu ben je klaar om te shinen in de perfecte gestylde jumpsuit!

 

zondag 18 juli 2021
Mihaila