Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zo vermaak jij je op het strand


Zo vermaak jij je op het strand

We zien de laatste jaren dat veel meer Nederlanders een dagje naar het strand gaan tijdens hun vakantie, maar wat kan je allemaal doen op het strand? Dat lees je hier.
 

Geniet van de zon

Veel mensen gaan naar het strand om te genieten van de zon en een kleurtje te krijgen. Het is natuurlijk ook super lekker om een lui dagje op je handdoek te liggen. Het is dan wel belangrijk dat jij je goed insmeert want je wilt namelijk niet verbranden. Het is ook helemaal niet goed om te verbranden, je kan er namelijk een heleboel klachten aan over houden en ook nog eens ziek van worden en dat wil je niet na een heerlijk dagje op het strand. Trek daarom snel je zwembroek aan en smeer je goed in met zonnebrand. Het enige wat je dan nog maar hoeft te doen is genieten!

Zwemboxer van Kangaroos met trendy printdessinBENCH zwemshort in blauw streepdessin bij OTTOSportieve zwemboxer met contrasterende zijkant en logo-opdrukGoedkope jammer zwembroek van INQ bij Perry Sport

 
 
 
 

Badminton en volleybal 

Tijdens een dagje aan de Nederlandse kust is het heerlijk om af en toe even sportief bezig te zijn. Lekker wandelen lands de vloedlijn, fietsen door de duinen of een rondje hardlopen. Veel mensen kiezen ervoor om te gaan volleyballen of badmintonnen op het strand. Het kan dan ook bijna niet anders dat jij dit nog nooit gedaan hebt. Volleybal is sinds 1996 een officiële olympische sport die in Nederland ook steeds populairder. Doordat volleybal steeds populairder wordt zie je bij steeds meer strandtenten een net opgesteld staan waar je met wat vrienden of andere mensen op het strand een heerlijk potje kunt volleyballen in het mulle zand. Net zoals volleybal wordt ook badminton steeds populairder op het strand. We zien dan ook dat veel mensen een setje meenemen of eentje kopen bij een strandtentje.

 
 
 
 

Dobberen op de zee

Naast het genieten op het strand kan je ook genieten van de zon op zee. Het enige wat je daarvoor nodig bent is een luchtbed. Het is toch heerlijk om lekker te dobberen op zee en daardoor een lekker kleurtje te krijgen. Je kan er ook een wedstrijdje van maken. In plaats van zomaar wat rond te dobberen op het water, houd je een wedstrijdje met je vriendin. Degene die zo onopvallend mogelijk van de ene toerist naar de andere kan peddelen wint en trakteert op een heerlijke cocktail. Je moet dan natuurlijk wel je best doen. Je kan er ook voor kiezen om je vriendin te laten winnen, wij weten zeker dat ze dat hartstikke leuk vind. Het nadeel daarvan is dat het je wel jarenlang achtervolgd. 

 
 
 
 

Snorkelen in de zee

Dit is ook een activiteit die je vast wel eens gedaan hebt. Snorkelen in de zee. De kans is groot dat je dit wel eens in het buitenland hebt gedaan omdat de zee daar vaak heel erg blauw is. Dat betekent natuurlijk niet dat het niet mogelijk is om in Nederland te snorkelen. Een snorkelsetje kun je in de zomer in elke speelgoedwinkel wel krijgen. En ook al hebben wij in Nederland geen blauwe zee, is er vast wel een hoop te zien.

 
 
 
 

 

donderdag 15 juli 2021
Lizz