Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zo veel bikini's: HELP!

Er zijn zo ongelofelijk veel soorten bikini’s dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het is al moeilijk genoeg om een bikini te kopen, want hij moet natuurlijk perfect aansluiten op het lichaam en hij moet ook nog eens leuk zijn. Het is natuurlijk geweldig dat zo ongelofelijk veel keus is. Om het allemaal iets makkelijker te maken, hebben wij voor jou even alle bikini’s op een rijtje gezet.  

 

 

Beugelbikini

Allereerst heb je de beugelbikini. Deze bikini is erg geschikt voor vrouwen met een grote cupmaat, omdat de beugel een goede ondersteuning biedt. De beugelbikini kan in de nek gestrikt worden, maar kan ook bestaan uit twee bandjes die over de schouder lopen met alleen een rugsluiting. Door de ontzettend hippe prints zijn beugelbikini’s stevig én ongelofelijk stylish.

 

Bandeaubikini

Dan heb je nog de bandeaubikini. De bandeaubikini is een echte trend, je ziet ze overal. Het is een bikini waarvan de top recht over de borsten loopt. Deze bikini kan bijna iedereen wel dragen, behalve als je een hele grote cupmaat hebt. Vaak kan de bikini strapless gedragen worden: sexy!

 

Halterbikini

Een halterbikini is een bikini die in de nek gestrikt moet worden. Dit is een bikini waarvan de cups doorlopen in de bandjes en daarmee creëer je veel stevigheid. Vrouwelijk, elegant met een stoere touch, wat wil je nog meer?

 

Triangelbikini

De top van een triangelbikini bestaat vaak uit twee losse cups, in de vorm van een driehoek (vandaar de naam ‘triangelbikini’). Je strikt deze bikini in de nek én op de rug. Deze bikini is geschikt voor girls met een wat kleinere boezem, omdat deze top je borsten groter laat lijken.

 

Halterbikini

Voor de dames die zich toch niet helemaal lekker voelen over het dragen van een bikini is er de tankini. De ideale oplossing voor onzekerheid op het strand. De tankini gaat vaak tot net onder de navel, maar er zijn ook tankini’s die korter of juist langer zijn.

 

Zo, nu weet jij welke bikini’s er allemaal zijn. Naast deze bikini’s heb je natuurlijk ook nog stylish badpakken en de kruising tussen een badpak en bikini: de monokini. Ik hoop dat je met deze informatie een keuze kan maken waar jij ongelofelijk gelukkig mee bent! 

 

zaterdag 17 augustus 2013
Esther
Verschillende soorten bikini's