Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Met meer zelfvertrouwen op het strand

 

Veel vrouwen, maar ook sommige mannen, vinden het vervelend om in hun zwemkleding over het strand te lopen. Ze voelen zich er oncomfortabel bij. Natuurlijk begrijpen wij dit allemaal. Toch moet het lopen over het strand in je zwemkleding helemaal niet vervelend zijn. Wij geven je een aantal tips hoe jij meer zelfvertrouwen kan krijgen op het strand.

 

Waarom ben je onzeker?

Eigenlijk klinkt het wel logisch, iedereen ziet je hele lichaam wanneer je in je zwembroek of bikini loopt. Waar kleding vaak nog wat kan verhullen of iets beter laten uitkomen, heb je die kans in een bikini of zwembroek natuurlijk niet. Je laat dus meer van jezelf zien in zwemkleding. We vinden vaak zelf belangrijk wat anderen van ons vinden, terwijl dit helemaal niet eens belangrijk is. Misschien vindt jij jezelf net een paar kilo te zwaar of voel jij je niet prettig bij de puisten en pukkels die je hebt. Hoe lekker is het dan om helemaal vol zelfvertrouwen van je vakantie te kunnen geniet op het strand. Daar wordt toch ieder mens gelukkig van?

               BENCH zwemshort in blauw streepdessin bij OTTO               LASCANA Beugelbikini met chique pailletten (2-delig)               Zwemshort van S.OLIVER in diverse kleuren!

 

Niemand is perfect

Elke dag worden we weer geconfronteerd met die social media modellen. Toch is het best belangrijk om te realiseren dat niemand perfect is. Jij vindt een andere vrouw op het strand misschien wel slank en knap, maar wij weten zeker dat zij ook onzeker is over haar lichaam. Het is dus belangrijk om jezelf te realiseren dat niemand perfect is en er zullen altijd dingen zijn waar je over kunt in zitten. Investeer in het leren dat je blij en tevreden bent wie je bent en hoe jij eruit ziet. Trek dorm gewoon je favoriete bikini aan en ga lekker genieten op het strand.

 

Zelf-bruiner is de oplossing voor alle (veel…)

Eigenlijk ga je op vakantie om tot rust te komen en lekker bruin te bakken, zodat je op je werk kunt pochen met je mooie bruine kleur. Maar het is ook niet fijn om helemaal ‘wit’ op vakantie te gaan. Daarom kiezen mensen er soms voor om zich zelf wat bruiner te laten lijken door gebruikt te maken van een zelf-bruiner. Je kan er ook voor kiezen om thuis alvast te liggen in de zon of even lekker onder de zonnebank. Een zonnebank is namelijk ook een prima idee om even tot rust te komen en even lekker te genieten van het leven. Wist jij trouwens ook dat een bruine huid je slanker kan laten lijken? Wie wil dat nu niet op het strand. Zonnebrand kan ook helpen bij het bruin worden.

 

Beach Time strandjurk met bloemendessin                                 

 

Draag een cover-up

Een prima manier om jezelf wat meer zelfverzekerder te voelen in een bikini, is door iets extra’s aan je bikini toe te voegen. Je hebt verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een strandjurkje, een pareo of een bloesje. Door kleding te dragen bedek je wat meer van je lichaam, wat voor jou misschien wat prettiger is. Want je wil natuurlijk gewoon kunnen genieten op je vakantie, zonder steeds aan je eigen lichaam te denken.

vrijdag 22 juli 2022
Lizz