Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zo houd je jouw bruine kleurtje zo lang mogelijk

Dit weekend kunnen we gelukkig nog volop genieten van de laatste paar zonnestralen van dit seizoen! Het is ideaal weer voor een jurk of sierlijke maxi rok die jouw mooie ‘’sunkissed’’ benen nog eventjes laten zien. Maar.. hoe houd je dit lekkere, zomerse kleurtje zo lang mogelijk vast? 
 
Wij hebben tips om je huid zo lang mogelijk lekker bruin te laten lijken! Zo kun je in de herfst ook nog prima een jurkje aan of in een korte broek naar de sportschool gaan!
 

Aftersun is je beste vriend

Ook al zit je overdag niet meer in de zon, gebruik de komende weken in de avond een aftersun in plaats van een bodylotion. De aftersun zorgt ervoor dat je huid jouw mooie zomerse teint langer vast houdt. Daarnaast hydrateert een aftersun even goed als bodylotion!
 
 

Scrubben maar!

Scrubben heeft veel voordelen voor je huid. Door middel van een scrub verwijder je dode huidcellen en onzuiverheden. Onze tip is om een paar keer per week een verzorgende lichaamsscrub op oliebasis te gebruiken zodat je bruine kleur langer blijft. 
 

Zelfbruiner

Zie je de kleur toch langzaam verdwijnen of is het al een tijdje geleden dat je in de zon hebt gezeten? Zelfbruiner is de oplossing! Zelfbruiner zorgt er namelijk voor dat de kleur weer helemaal opgehaald wordt! Zorg er wel voor dat je de zelfbruiner goed uitsmeert en smeer voorzichtig bij je knieën, ellebogen en voeten. Ook zijn zelfbruinende sprays echt aan te raden! Een spray verdeelt alles gelijkmatig over de huid, zo hoef je niet bang te zijn voor vlekken!
 

Felle kleuren

Door vrolijk gekleurde kleding of felgekleurde nagels, lijk je vaak nog net een stukje bruiner! Geniet nog lekker van alle zomers kleuren die je kunt dragen bij je mooie bruine teint, want de herfst staat alweer om de hoek..
 
 
 
 

 

zaterdag 12 september 2015
Lisa Wolf
Zomer, bruine teint, aftersun, kleurtje, zelfbruiner, scrub