Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zo draag je zwemkleding op een andere manier

Vaak ben je met je zwemkleding zo blij dat het gewoon jammer is dat je het maar zo weinig kunt dragen. Een bikinitop kan al zo'n kunstwerkje op zich zijn, dat je het op een zomerse dag niet alleen aan de badgasten zou willen showen, en je badpak zou een perfecte top zijn boven een bijpassende broek. En dan niet vergeten die handige tankinitopjes die zo fijn je buik kunnen verhullen en die er eigenlijk al uitzien als een zomertopje om van te smullen. Zwemkleding hoeft niet alleen voor het zwemmen te fungeren, in dit artikel kan je zien dat je met een leuke matchende strandbroek heel veel kanten op kunt en je badmode in een wenk omtovert tot streetfashion!

 

 

Bikintopjes

Laten we beginnen met de bikinitops. Er is oneindig veel keus en je zou zomaar kunnen verdwalen in ontelbaar veel mogelijkheden. Een goede tip is om als eerste een bikinibovenstukje uit te zoeken die je mooi vindt. Bij ons op zwemkleding.nl kan je via de filters bovenin de pagina je gewenste kleur aanklikken en of je bijvoorbeeld een haltertop of bandeautop zou willen, maar dat niet alleen, je kan op prijs filteren en op prijzen en winkels en ga zo maar door. Als je een bikinitopje hebt gevonden, dan vink je het hartje rechtsboven het plaatje aan zodat je hem later weer makkelijk terug kunt vinden tussen je favorieten. Vervolgens filter je op strandbroeken en kies je een kleur die ook terugkomt in je topje. Je kan natuurlijk ook eerst een broek zoeken en dat je daarna een mooie bovenkant erbij zoekt.

 

 

Tankinitop verbergt buikje

Ben je niet zo van de bikinitopjes of voel je je onzeker met een blote buik, dan zijn wijdvallende tankinitopjes een uitkomst! Een flatteus a-model verbergt de buik op een fantastische manier. Een oversized model heeft vaak ook een elastische onderkant, zodat je het middenstuk een beetje op kunt bollen. Zo geniet jij extra op het strand zonder je steeds zorgen te maken of anderen je buikje zien waar jij zelf niet zo blij mee bent.

 

 

Upgrade je badpak

Ook badpakken kan je mooi combineren met een strandshort of broek. Een mooie catchy look krijg je met een broek die een kleur bevat die terug komt in je badpak, of kies 1 kleur en kom heel chique en classy voor de dag. Zie je een mooie combi in de voorbeelden hierboven, klik dan heel eenvoudig op het plaatje en we sturen je meteen door naar de plek waar je datgene kunt bestellen zodat je het binnen een dag of een paar dagen al in huis hebt! Shopse!

 

vrijdag 9 maart 2018
Roos
Zwemkleding, inspiratie, strandbroeken, topjes