Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Ziet u de Tankini zitten?

Een tankini is een tussenvorm van het zwempak en de bikini. Het bovenstuk lijkt op een hemdje, maar is gemaakt van zwemkledingstof. Deze kan zo lang zijn dat het tot de zwembroek komt, maar het topje kan ook ¾ zijn, zodat de navel zichtbaar is. De tankini is ideaal voor vrouwen die geen bikini durven te dragen en eigenlijk geen zwempak willen. Maar niet alleen daarom zou je een tankini kunnen dragen! Een groot voordeel is dat een tankini niet in zijn geheel uitgetrokken hoeft te worden als u naar het toilet gaat. Tot slot is er nooit zoveel aandacht gevestigd op de tankini, maar eigenlijk is het ook nog eens een mooi kledingstuk.

 

 

Echte trends op tankini-gebied zijn er niet. Wel komt duidelijk naar voren dat felle kleuren echt gezien mogen worden aankomend zomer! Verder doen de printjes het goed. Stipjes, streepjes, bloemen en andere exotische printjes zijn de meest voorkomende dessins. Een effen tankini kan natuurlijk ook altijd, maar zullen we aankomend seizoen minder zien. Deze zomer staat namelijk in het teken van kleur en printjes!

 

 

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat een tankini echt heerlijk zit. Omhoog schietende topjes zijn verleden tijd. De tankini blijft goed op zijn plek zitten en mocht deze toch verschieten, dan ziet niemand iets aangezien de top lang genoeg is. Daarnaast is de tankini echt vrouwelijk. Van boven is de top vaak net zo laag uitgesneden als een bikinitop. Natuurlijk kunt u hier zelf voor kiezen, evenals de bandjes van de tankini, die over de schouders kunnen lopen, maar ook via de nek.

 

Ziet u de tankini zitten?

donderdag 5 mei 2011
Claudia
Tankini, zwemkleding, badmode