Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zet de bloemetjes buiten!

De afgelopen zomer stond volledig in het teken van prints. Eén van die mooie prints was de bloemetjesprint. Deze vrolijke, zomerse print waar we nog lang geen genoeg van kunnen krijgen, is ook weer veel te zien in de collecties van volgend jaar. We houden hem er dus nog eventjes in! En daar zijn we maar wat blij mee, want de print is op z'n zachtst gezegd ge-wel-dig. En ook nog eens heel erg leuk te combineren met een pareo, leuke short of een seethrough tuniek! 

 

 

Welke bloemetjesbikini vind jij het leukst? De beugelbikini is zeer geschikt voor dames met een wat kleinere cupmaat. De voorgevormde cups geven het decolleté een mooie boost door het push-up effect. De prachtige halterbikini heeft beugels in de top, waardoor hij erg geschikt is voor wat grotere cupmaten. Een halter geeft je decolleté een enorme boost, en door de V-vormige neklijn lijk je langer en slanker. De beugelbikini rechts heeft een donkere, elegante print. Deze is erg geschikt voor dames met een grote cupmaat, omdat de top veel steun biedt. 

 

Dat bloemen niet te missen zijn in je badkleding, dat moge duidelijk zijn. En ook volgend jaar hangen we onze kast gewoon weer vol met de vrolijke print. Daarom kan je misschien in de sale een leuke bloemenbikini scoren van het vorige seizoen. Dan ben je nog steeds enorm stijlvol en trendy, maar betaal je niet de volle pond! 

 

zondag 19 oktober 2014
Esther
Bloemen, bikini, badmode, zwemkleding