Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zelf maken: pimp je strandtas!

Strandtassen op zich zijn natuurlijk al ontzettend leuk. De tassen stralen enorm veel vrolijkheid uit en ze doen je gelijk denken aan de zomer. Heerlijk met je rieten of stoffen tas, waar zo ontzettend veel spullen inzitten, naar het strand en dan is het genieten geblazen. Strandlaken eruit, insmeren met zonnebrandcrème en enjoy! Je kan je strandtas nóg leuker maken. Met deze tips maak jij jouw strandtas in één klap heel persoonlijk!

 

 

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om het pimpen van je strandtas. Het eerste dat je kunt doen is een sjaaltje eraan vastknopen. Dit is heel erg makkelijk: je knoopt of strikt het sjaaltje aan het hengsel van de tas, en klaar is kees! Wat je ook kan doen is een stevig garen pakken en hier kralen aan rijgen. Je zou ook van drie linten een vlecht kunnen maken en hier kralen bij in vlechten. Dit koord stik je met de hand vast aan je strandtas en hij is direct heel persoonlijk!

 

Zo kan je nog veel meer dingen doen met een strandtas die op zichzelf al erg leuk is. Laat je creatieve brein op volle toeren draaien en ga los! 

 

zondag 11 augustus 2013
Esther
Strandtas, kralen, vlechten, linten, sjaaltjes