Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Wordt het badpak populair?

Geloof het of niet, het bekende Amerikaanse tijdschrift Daily Mail schreef dat het badpak in Amerika populairder wordt dan de bikini deze zomer! Niet alleen het badpak wordt populairder, maar zo ook de trendy tankini's. Een tankini is een boventopje tot aan je heupen en een zwembroek.

 

Volgens een onderzoek zijn het badpak en tankini razend populair, omdat vrouwen zich er comfortabel in voelen. Tegenwoordig zijn vrouwen steeds vaker onzeker en kiezen daarom steeds vaker voor een 'veilige' badmode. In een badpak of tankini voelen vrouwen zich minder onzeker, je ziet niet je buik, zoals in een bikini. Vrouwen vinden het een beetje eng om zo bloot over het strand te lopen en kiezen daarom het liefst een iets bedektere badmode.

 

Ook al zijn veel vrouwen onzeker over hun lichaam, toch vinden ze het heel leuk om badmode te kopen. Want zeg nou eerlijk, in een badpak of in een tankini kun jij er ook sexy in uit zien en dat hoef niet alleen maar zo te zijn als je meer van je lichaam laat zien. Met een hippe strandhoed, zonnebril, trendy slippers en misschien wel een leuk tuniekje voor als je even op een terrasje gaat zitten, zorg jij dat je ook met een badpak of tankini een echte eyecatcher wordt op het strand!

 

badpak_populair

 

Je hebt natuurlijk verschillende soorten badpakken, zo kun je kiezen badpakken met een leuk printje. Zo heb je grafische prints, een lief bloemenprintje, ethische prints en een stoer dierenprintje, maar natuurlijk ook kun je ook gewoon een badpak verkrijgen met één kleur. Ook kun je kiezen om iets gewaagds te dragen, om bijvoorbeeld een badpak uit te kiezen met een erg laag decolleté of waar de achterkant van het badpak erg bloot is. Wat ook helemaal in zijn, zijn badpakken zonder bandjes. Dus.. keus genoeg!

 

Ben jij ook zo dol op het traditionele badpak of mooie tankini? Laat ons weten of jij deze zomer ook te zien zal zijn in een badpak of in een prachtige tankini. Wij zijn benieuwd of hier in Nederland ook het badpak populairder zal worden dan de bikini!

 

zaterdag 27 april 2013
Lisa
populair, badpak, bikini, populairder, tankini