Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Winterse date ideeën

Deze zomer hebben we jullie al een lijst gegeven met date ideeën voor in de zomer. Alleen zijn deze ideeën waarschijnlijk in de winter niet zo’n goed idee. Daarom hebben we hier een winterversie van de lijst. De leukste date ideeën voor in de winter!

1. Schaatsen

Het is een ontzettend leuk idee om in de winter een heerlijk dagje te gaan schaatsen. Op het moment vriest het natuurlijk nog niet, dus op natuurijs schaatsen kan nog niet. Maar geen paniek, ook op een kunstijsbaan kan je een hartstikke leuke middag of avond hebben! Kleed je warm aan en ga lekker schaatsen. Ben je geen schaatswonder? Geen probleem, je kan vast samen lachen om je geklungel. Na al deze inspanning kan je samen lekker genieten van een kop warme chocolademelk met slagroom. Super romantisch toch?
 

2. Maak een winterwandeling

Het is natuurlijk koud buiten, en naar buiten gaan klinkt misschien niet heel aantrekkelijk, maar een wandeling kan heel erg lekker zijn! Doe warme kleren aan en ga bijvoorbeeld naar het bos of naar een park bij jou in de buurt. De buitenlucht is heerlijk en als je in beweging blijft is het prima vol te houden. Na deze wandeling kan je lekker opwarmen met een kop koffie of thee. 
 

3. Samen eten 

Blijf jij in de winter liever binnen? Dan is dit idee wat voor jou. Het is misschien niet zo origineel, maar samen eten blijft altijd een succes. Je kunt natuurlijk samen naar een restaurant gaan en je lekker laten verwennen. Een andere optie is om samen thuis te koken en te eten. Dek de tafel gezellig en steek wat kaarsen aan. Niet alleen het eten zelf, maar ook het samen koken is enorm gezellig. En wat is er nu lekkerder dan eten dat je zelf hebt bereidt?  
 

4. Gezellig dagje zwemmen

Last but not least...... ook in de winter kun je heerlijk gaan zwemmen of een dagje welness pakken. Wat dacht je van de meest leuke subtropische zwembaden? Er zit er vast wel eentje bij je in de buurt waar je gezellig kunt relaxen, genieten van het warme water, of met een behoorlijke vaart van een van de glijbanen af kunt roetsen. 
 
Kortom, ook in de winter zijn er vele gezellige en leuke activiteiten te bedenken! Heb jij nog andere leuke ideeën?
 
maandag 14 december 2015
Jinke